Premiumbad Verdal

Kontakt Namsen Auto Verdal

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.
Premiumbad Namsen Auto
Premiumbad Namsen Auto dame i boblebad

Premiumbad Verdal

Moderne, velutstyrte spabad i premium kvalitet med det ypperste innen renseteknologi. Premiumbad er spesielt godt egnet for å brukes ute til alle årstider i nordisk klima. Premiumbad kjøper du hos Namsen Auto i Verdal, Grong og på Øysand.

Solid byggekvalitet

Boblebadene er bygget etter strenge kvalitetskrav for Premiumbad hos en av verdens største spa- og saunaprodusenter. Alle premiumbad oppfyller internasjonale standarder som CE, ROHS, KC, ETL, SAA Approval og ISO9001.

Basen har en forseglet bunn av fiberglass som er motstandsdyktig mot insekter, skadedyr og fukt. Alle Premiumbad er bygget i et robust rammeverk i rustfritt stål, som er designet for å forlenge levetiden. Pumpene er av høy kvalitet, er svært stillegående og laget for å tåle kontinuerlig drift.

Selvrensende

Premiumbad har et av de beste filtrene på markedet, noe som gir bedre vannkvalitet, men også lengre levetid for filteret. I tillegg jobber både UV-sterilisator og ozongeneratoren sammen for å bidra til å desinfisere og holde badet rent.

Garanti, frakt og levering

Alle Premiumbad kjøpt hos Namsen Auto avd. Verdal leveres med garanti/reklamasjon etter Norsk kjøpslov. Vi tilbyr levering av alle produktene hjem til våre kunder til en fornuftig pris.

Massasje for hele kroppen

Massasjebadene er utstyrt med effektive dyser som masserer hele kroppen. Både nakke, rygg, lår, legger og føtter revitaliseres. Premiumbad benytter LED-lys i fossefall, massasjedyser og fontener til å sette stemningen når du nyter et avslappende kveldsbad.