Om Namsen Auto

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Om Namsen Auto

Namsen Auto AS er lokalisert i Trondheim, Grong og Verdal, og har siden 2007 vokst til å bli en av Trøndelags største forhandlere av personbiler, bobiler, campingvogner og eksklusive massasjebad.

Siden oppstarten i Grong i 2007 har vi hatt en god utvikling, med etablering på Øysand i 2016 og Verdal i 2021. De siste årene har årsomsetningen ligget rundt en halv milliard kroner, mye takket være gode medarbeidere med bred erfaring, fokus på service og gode, langvarige kundeforhold.

En del av Tellus Caravan og Fritid

I mars 2021 ble Namsen Auto en del av Tellus Caravan og Fritid, nordens største kjede for salg av bobil og campingvogn med en samlet omsetning på rundt 1,5 milliarder kroner.

Les mer: Eventyret fortsetter

Bredt utvalg av kjente merkevarer

Vår portefølje består av både biler, bobiler, campingvogner og boblebad, i tillegg til campingutstyr, interiør og tilbehør fra K&S Style og Max Fritid. Vi har velutstyrte, moderne verkstedlokaler og er tilknyttet verkstedkjeden BilXtra.

Vi tilbyr et bredt utvalg av modeller i alle prisklasser, og har til enhver tid over 200 biler, bobiler og vogner på lager i Trondheim, Grong og Verdal. Vi er forhandler av bobil- og vognmerkene Adria, Carado, Eriba, Hymer, Kabe, Laika, LMC, Niesmann+Bischoff og Sun Living.

Velkommen til en trygg og trivelig handel!

Bestill verkstedtime og deler

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.