namsenauto.no/trondheim

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Kontakt Namsen Auto Grong

Lurer du på noe? Spør!

Rimelig hytte på fjellet

Med en campingvogn og modul har du en rimelig hytte med alt du trenger for å nyte alle årstider. I november har vi kampanje på utvalgte campingvogner med laftet, isolert modul.

Nå kan du gjøre en god handel på 13 utvalgte, nye og brukte campingvogner inkludert vinterisolert, laftet modul (spikertelt) på hele 15 kvadratmeter. Handler du vogn + modul uten innbytte i november, kan du få 2,99% nominell flytende rente med fullfinansiering i opptil 15 år.

Priseksempel: Bürstner Belcanto Nordic 680 TK 2007-modell inkludert laftet modul, kr 1.774 per måned.

Finansiering, eksempel (Santander):
2,99 % nom./3,97 % eff. 0 % EK, lånebeløp: 244.690,- o/15 år, Tinglysning: 1.516,- Rentekostnad: 77.833,- Totalt: 319.249,-

Kolonnen "utsalgspris" i tabellen over er pris for kun vogna. Pris for laftet modul er kr 129.900. Månedsprisen er for vogn + laftet modul med kr 0 i egenkapital (se regneeksempel over). Les mer om resten av kampanjevognene lenger ned i saken. Om ønskelig kan vi hjelpe til med transport av modul og vogn. Ta kontakt for spørsmål om finansiering.

Velkommen til en trivelig vognhandel i Grong!

Litt om laftet modul

De laftede modulene er 15 m2 og leveres komplett med vinduer, isolasjon i både gulv og tak, inngangsdør og el-installasjon. Modulen kan tilpasses 100% til alle campingvogner, og er utstilt på Grong Skisenter. Pris for kun modul, kr 129.900.

Ledig plasser på Grong Skisenter

Grong skisenter ligger i flotte omgivelser i Indre Namdal i Trøndelag, ca. 1 mil fra Grong sentrum. Med Geitfjellet (872 m.o.h) som hovedarena har de et enestående vintertilbud for deg som liker å stå slalåm, snowboard eller telemark nedover fjellsidene. Eller om du foretrekker å legge i vei innover viddene med ryggsekk og turski. Det er det største anlegget i tidligere Nord-Trøndelag.

4 heiser tar deg opp i bakkene, og du har hele 15 løypealternativer fra lett til krevende nedkjøringer. De har en egen terrengpark med rails, kuler og hopp. Barnebakken er på 170 meter, den lengste bakken er Sirituvløypa på ca. 1.900 meter. Store deler av de familievennlige bakkene er lyssatt med flombelysning inklusive barneland, og terrengparken som er åpen under kveldskjøringene torsdag- og fredagskveldene. Fasiliteter:

  • 4 Skitrekk
  • 15 nedfarter med forskjellige vanskelighetsgrader
  • Skiutleie og skishop
  • Skistue med matservering og Afterski
  • Se mer info på www.grong-skisenter.no

Plassleie fra 1. november til 1. mai koster 10 200,- + strøm. Dette kommer utenom og betales direkte til Grong Skisenter.

I nærheten ligger også Bjørgan skianlegg, som består av 5 km lysløype, skistadion og skiverigg med 32 blinker. Snøproduksjonsanlegget ble bygd sommeren 2015. Anlegget er åpent for alle og har gode parkeringsmuligheter og opplyste løyper på kvelden.

Kampanjevogner

Se flere

Kontakt Namsen Auto Grong