Overtar i Trondheim

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Overtar i Trondheim

På få år har bil- og caravanforhandleren Namsen Auto vokst til å bli en av landets største, og i 2017 omsatte bedriften for nærmere en halv milliard kroner. 8. mars bytter Hymersenteret i Trondheim navn til Namsen Auto Trondheim, og flytter inn i splitter nye lokaler på Øysand.
For seks år siden ble den første bobilen solgt hos Namsen Auto i Grong. I dag er selskapet et av landets største innen personbil og caravan, med en omsetning på 482 millioner i 2017. Nå utvider selskapet ytterligere, og satser også i Trondheim. Hymersenteret på Nardo bytter nå navn til Namsen Auto, og 8. mars er det klart for stor åpningsfest i nye og store lokaler på Øysand, like utenfor Trondheim.

Eventyrlig vekst
– Vi har opplevd en eventyrlig vekst så langt og gleder oss til fortsettelsen, sier Lasse Veie, daglig leder ved Namsen Auto Trondheim. Torsdag 8. mars åpnes dørene til de nye lokalene på Øysand. Det nye bygget er på hele 3.000 kvadratmeter, med større salgshall, utstyrsbutikk og verksted. Det nye verkstedet utfører alt innen service og reparasjoner på biler, bobiler og campingvogner, og er dessuten tilknyttet BilXtra-kjeden - en av Norges mest anerkjente verkstedkjeder.
Lasse Veie, daglig leder ved Namsen Auto Trondheim, ser frem til nyåpning på Øysand 8. mars.

Satser på personbil

, bobil og campingvogn
I tillegg til navnebytte og innflytting i nye lokaler, utvider Namsen Auto Trondheim også virksomheten med salg av personbiler. Namsen Autos portefølje består dermed av både personbiler, bobiler og campingvogner, og selskapet har til enhver tid over 150 enheter på lager i Trondheim og Grong. På caravansiden er Namsen Auto forhandler av merkene Adria, Carado, Eriba, Hymer, Kabe, Laika, LMC, Niesmann og Sun Living. I tillegg vil de nye lokalene inneholde en stor utstyrsbutikk med blant annet campingutstyr og tilbehør fra Max Fritid.