Gjør et bobilkupp med Tommy Steine

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Gjør et bobilkupp med Tommy Steine

Konsert, supertilbud og stand up-auksjon med komiker Tommy Steine er noe av det du kan oppleve hos Namsen Auto 28. - 30. mai.

Namsen Auto inviterer til vårslipp 28. - 30. mai. Programmet på dagtid varer mellom klokken 10.00-16.00, og Øysand Camping stiller med overnatting for de som ønsker å bo i egen vogn eller bobil. Der vil det også bli grilling og musikk av trubadurer på kveldstid.

PROGRAM LØRDAG 30. MAI FRA KL. 10 - 16

  • Stand up-auksjon med komiker Tommy Steine hvor det blir auksjon av bobil, campingvogn, spabad fra Premiumbad, campingutstyr og utstyr fra KS style.
  • Minikonsert med countryartist paret Becca og Børge Rømma, lykkehjulsrabatt og supertilbud på ferieklare bobiler og campingvogner.
  • De som kommer med vogn eller bobil, kan overnatte på Øysand Camping hvor det blir grilling og trubadur lørdag kveld.

Vi følger FHI-retningslinjer for smittevern og ønsker gamle og nye kunder velkommen til en spennende helg på Øysand.

VELKOMMEN!

– Vi ønsker å starte sesongen med å vise frem de produktene vi har, og det gjør vi med en morsom og underholdende vri forteller daglig leder ved Namsen Auto, Svein Roger Nordbakk.

Et av høydepunktene på pinseaften er stand up-auksjon med komiker Tommy Steine.

– Det blir kjempegøy å være auksjonarius, og jeg kan love at det blir like mye underholdning som auksjon.

Finn ditt nye feriehjem med vår vogn- og bobilvelger:

Hva har du lyst på?
Antall soveplasser
Velg totalvekt

Digger bobilferie

Steine er selv glad i bobillivet, og har vært på bobilferie med familien de siste tre årene.

– Jeg digger bobilferie, og synes det er en fantastisk måte å få oppleve Norge på. Bobilene har jo blitt så fine nå også, og fått en helt annen standard enn tidligere. Jeg har allerede leid årets bobil, så satser på at det blir en bra Norgesferie, sier han.

Et av høydepunktene på pinseaften er stand up-auksjon med komiker Tommy Steine.

Koronakrisen har ført til harde tider for underholdningsbransjen, og derfor har stand up komikeren fått sommerjobb hos Namsen Auto, som det han selv kaller «daglig gleder».

– En «daglig gleder» er en person som sørger for at kundene og de ansatte har det bra. Jeg fungerer egentlig som en potet, og har blant annet hentet bobiler fra varelager i andre steder i landet. Jeg har til og med brettet opp ermene og klargjort bobiler til kundene. Det må til når pågangen er så stor som den er nå, forteller Steine.

Opplev konsert med countryartistparet Becca og Børge Rømma, samtidig som du kan gjøre noen gode kupp!

– Folk må svinge seg rundt nå

Nordbakk, som selv skal på bobilferie på seinsommeren, ser at bobillivet er mer populært enn noen gang, og at det begynner å minke på lageret.

– Utleiebobilene våre har gått som varmt hvetebrød, og vi ser også at varelageret vårt er mindre enn i fjor. Vi har kun 130 bobiler igjen. Jeg håper folk benytter muligheten til å gjøre noen gode kupp på pinseaften.

Den daglige lederen bekrefter at arrangementet overholder de offentlige smittevernsreglene, og gir kun plass til 200 kunder.

– Vi sørger for at det blir god plass for kundene å bevege seg på, og ønsker å gjøre dette til en artig opplevelse både for kundene våre.

Nordbakk håper at det vil komme flere nye kunder som er nysgjerrig på bobilferie, men han oppfordrer folk til å være kjapp om de ønsker en bobil til sommeren.

Daglig leder ved Namsen Auto, Svein Roger Nordbakk skal selv på bobilferie i sommer.

En litt annerledes auksjon

Komiker Steine forteller at han liker å jobbe i Trøndelag, og han gleder seg til å møte trønderne og andre bobilglade nordmenn.

– Vi kommer til å auksjonere bort alt fra interiørartikler og spabad - til bobiler. Det kommer til å ropes opp summer fra femti, til flere hundre tusen kroner. Jeg har vært auksjonarius før, og jeg ser alltid noen som drar hjem med stjerner i øynene som jackpotvinnere, fordi de har spart mange tusen på et godt auksjonskjøp. Det kommer jeg nok til å se her også, forteller komikeren.

Gjør et kupp på spabad fra Premiumbad under lørdagens auksjon.

Vi tilbyr service, reparasjoner og EU-kontroll til personbil, bobil og campingvogn.

Namsen Auto setter service høyt, og har derfor et stort og moderne verksted. Her utfører vi alt innen service og reparasjoner på biler, bobiler og campingvogner. Vårt verksted er tilknyttet BilXtra-kjeden, en av Norges mest anerkjente verkstedkjeder. Som kunde hos oss skal du føle trygghet.

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.