Camp Namsen skapte folkefest i Grong

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Camp Namsen skapte folkefest i Grong

Med rundt 1.500 besøkende og godt over 300 tilreisende med bobiler, ble årets Camp Namsen en suksess. Stemningen ble toppet med selveste Christer Sjögren og Vikingarna på bobilfestivalen Camp Namsen i Grong.
7. - 10. juni ble dansebandfestivalen og bobiltreffet Camp Namsen arrangert i Grong i Nord-Trøndelag. Med to av Nordens mest populære danseband på festivalplakaten, lå forholdene til rette for at det skulle bli en vellykket helg på Bergsmo. Arrangør Namsen Auto svarte til forventningene med en real folkefest.

Stjernespekket program
Camp Namsen har markert seg som en viktig tradisjon i Nord-Trøndelag, og arrangeres av bil- og caravanforhandleren Namsen Auto. I år var det Nordens største danseband Vikingarna, med originalvokalist Christer Sjøgren som var det store trekkplasteret. Andre navn som Bjørnar’s, Hanne Mette Band og Knaill Ivars sto også på festivalplakaten, og arrangør Namsen Auto garanterte høy trivselsfaktor.

Camp Namsen er Trøndelags største dansebandfestival og bobiltreff. I år var Christer Sjögren og Vikingarna det store trekkplasteret.

Nasjonalt publikum
Folk fra hele landet fant veien til festivalen. Mange av årets festivaldeltakere kom fra Namsos-området, men det var også festivaldeltakere fra både Øst- og Vestlandet. Festivaldeltakeren Svein Berfjord fra Inderøy skryter uhemmet av arrangøren Namsen Auto. - Selgerne hos Namsen Auto er utrolig serviceinnstilte! En gang jeg var innom for å se på en bobil endte jeg opp med å skrive kontakt på en bil til 900.000 kroner, ler han.

For festivalgjengerne Gunn Ratama, Liv Ella Holde og Jorunn Fiskum var Vikingarna, med Christer Sjøgren i spissen, det absolutte høydepunktet under årets Camp Namsen. De er alle enige i at det er et flott arrangement med god underholdning og ordentlig god stemning.
Årets Camp Namsen var større enn noen gang, med over 300 bobiler på treffområdet i Grong.

God stemning
På festivalområdet ble det danset til kjente rytmer og spist god mat. Det ble også tid for gode samtaler og nye bekjentskaper. – Vi ønsker å gi noe tilbake til kundene våre med Camp Namsen, og vise at vi er glad i dem, forteller Svein Roger Nordbakk, daglig leder i Namsen Auto.
Danseglade festivaldeltakere var på plass i det fine været og svingte seg til musikken.

Planer for 2019
Nordbakk forteller at Namsen Auto allerede er i gang med planleggingen av neste års arrangement. - Når vi skal arrangere Camp Namsen 2019 så må vi har bra musikk. Vi skulle hatt flere bobilplasser, for det ble utsolgt på 14 dager. Men vi skal påse at det blir like god stemning i neste år også. Bandene som skal spille her neste år må være et trekkplaster. Jeg har allerede forhørt meg med Vikingarna om de ønsket å returnere neste år. Publikum ønsker i hvert fall at de kommer tilbake, forteller Nordbakk. Namsen Auto takker for oppmøtet, og ser frem til Camp Namsen i 2019!