Start Norgesferien i januar

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Start Norgesferien i januar

Start Norgesferien hos Namsen Auto nå og få fantastiske januartilbud på bobiler, vogner, boblebad og personbiler.

Suverene januartilbud

Tar du turen til Namsen Auto i januar, kan du gjøre en god handel på bobiler, campingvogner, Premiumbad og personbiler i våre utstillinger i Grong og på Øysand.

Kampanje på bobiler i utstilling

Handler du ny eller brukt bobil i vår utstilling over kr 600.000 i januar, får du med valgfritt utstyr til en verdi av kr 39.999.

Kampanje på campingvogner i utstilling

Handler du ny eller brukt vogn i vår utstilling over kr 200.000 i januar, får du med valgfritt utstyr til en verdi av kr 19.999.

Kampanje på Premiumbad

Boblebad fra Premiumbad har vært en kjempesuksess gjennom hele fjoråret - i hele januar får du kr 29.999 i rabatt på samtlige modeller i utstilling! Premiumbad er eksklusive spabad bygd for nordiske forhold, som fås i flere ulike størrelser og prisklasser. Se utvalg av Premiumbad-modeller her.

Få minimum kr 26.600 for din gamle bil

Drømmer du om ny bil og vil bli kvitt din gamle på en enkel måte, bør du ta turen innom Namsen Auto i Grong nå. Kjøper du bil i utstilling over kr 100.000, får du i hele januar minimum 26.600 kroner i innbytte for din gamle bil. De eneste forutsetningene er at bilen leveres med sommer- og vinterdekk, og at bilen er registrert, EU-godkjent og ikke har noen skyldige avgifter. Se utvalg av personbiler over kr 100.000.

Klikk på bildet og se utvalg av personbiler på lager i Grong over kr 100.000

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.