Se Trøndelags største utvalg av bobiler og campingvogner

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Se Trøndelags største utvalg av bobiler og campingvogner

Har du lyst på en trygg, smart og rimelig Norgesferie, bør du besøke Trøndelags største caravanforhandler Namsen Auto. Nå har avdelingene på Øysand og i Grong et stort utvalg av ferieklare, prisgunstige campingvogner og bobiler i alle prisklasser - både nye og brukte.

Prisgunstige 2019-modeller

Akkurat nå er det lønnsomt å kjøpe fabrikknye campingvogner og bobiler fra 2019. Du får nemlig valutarabatt fordi bobilene på lager er kjøpt inn til gunstig valutakurs.

Klikk på bildet og se utvalget av ferieklare bobiler hos Namsen Auto, Trøndelags største caravanforhandler.
Klikk på bildet og se utvalget av ferieklare campingvogner hos Namsen Auto, Trøndelags største caravanforhandler.

Ferier trygt med bobil og campingvogn

Dersom du vurderer å feriere i eget land i år, er camping en perfekt løsning. Reis hvor du vil når det passer deg, lad batteriene i varme, gode senger, ta med god drikke og ferske ingredienser i kjøleskapet, lag favorittmåltidet på eget kjøkkenet, nyt en forfriskende dusj etter sykkelturen og kos deg med nyhetene og favoritt-serien på TV.

På campingferie i vogn eller bobil har du altså alt du trenger på ett sted, akkurat som hjemme. Du begrenser også faren for å bli smittet, så lenge du følger myndighetenes råd når du er i kontakt med andre.

Lyst på Norgesfavoritten Hymer til kr 6.498 per måned? Klikk på bildet og les mer om kampanjen.

Bobiler og campingvogner i alle prisklasser

Finn ditt nye feriehus på hjul med vår vogn- og bobilvelger under, eller i produktlisten nederst. Velkommen til en trivelig og trygg handel hos Namsen Auto!

Hva har du lyst på?
Antall soveplasser
Velg totalvekt

Reisetips med bobil: Oppdag ukjente perler i egen region

I Norge behøver du ikke reise langt for å oppleve storslått natur, spennende aktiviteter eller vakre byer. Det er mange ukjente perler å finne i ditt eget nærmiljø og din egen region. Spar drivstoffutgiftene og sats på kortreiste eventyr i sommer.

Trenger du inspirasjon til å finne reisemål i eget nærområde? Se Terje og Elis lokale favorittdestinasjoner fra nærmiljøet i Ålesund.

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.