En konge på veien

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

En konge på veien

Drømmer du om et stilrent luksushjem på fire hjul? Da bør du ta en titt på nye Adria Sonic Supreme. Modellen er spesialutviklet for luksuriøs reising og omtales som "The king of the road".
Helintegrerte Sonic Supreme er Adrias mest luksuriøse bobil. – Designet er uten tvil det største høydepunktet i Sonic-serien. I tillegg får du rett og slett veldig mye bobil for pengene. Bobilene i denne serien er utrustet på samme nivå som noen av de dyreste alternativene på markedet, forteller Vidar Donner, markedssjef for Adria Caravan AB. – Adria Sonic er rett og slett eksklusive bobiler til veldig gode priser, forklarer han.

For 2018-sesongen har Sonic Supreme fått ny innredning i White Symphony interiørstyling, åpen planløsning med stor bekvem spiseplass og et luksuriøst bakre soverom med eget baderom. Luksusmodellen har også et stilrent, fullt utstyrt S-Line kjøkken med stort kjøleskap, samt en elektrisk justerbar senkeseng som tas ned når du behøver ekstra soveplass i bobilen.

SE VIDEO:

Alt stemmer


Adrias Sonic-serie ble i 2017 en av vinnerne i den prestisjetunge kåringen ”European Innovation Award.” I konkurransen ble bobilserien hedret for sitt utsøkte interiørdesign. ”Et harmonisk, ryddig design der alt stemmer. Der plassen er utnyttet kompromissløst og hvor alle funksjonene du ønsker er på rett sted”, skriver juryen på Eurpean Innovation Award sine egne nettsider.
Ethvert Adria-kjøretøy er designet for topp ytelse. Alle komponenter er nøye designet, testet og utviklet for å garantere komfort, sikkerhet og glede når du er ute på eventyr. Foto: Produsent. 

Et bredt spekter

Sonic Supreme er designet ikke bare for å reise, men også for at du skal få uttrykke deg. Her får du silver alu eksteriør, mer innvendig utstyr, Alde varme med Smart Control og Webasto booster eller Truma luftbåren varme. Supreme-utgavene fås med Symphony interiørstyling og et bredt spekter av valgfrie tekstiler. Modellen finnes i ulike lengder og utstyrsnivå.
Adria byr på et bredt utvalg av ulike sengeløsninger i sine bobiler med optimerte dimensjoner og bekvemme madrasser. Dette sørger for høy søvnkvalitet når du er ute på reise. Foto: Produsent. 

Live Stream

I bobilene finner du komfortable seter med ekstra polstring og puter. Sonic Supreme byr også på en egen media-vegg, kontrollpanel, docking-stasjon og roterende TV-holder. Det tekniske dobbelgulvet skaper en flat bodel i hele bobilen, og kjøkkenet har et kjøleskap med plass til 175l og integrert ovn. For 2018-sesongen har Adria også lansert sin egen Adria 'Live Stream' som tilvalg, for å gi deg smart fjernstyring over din Sonic's nøkkelfunksjoner og visning av nyttig informasjon.