Forventer super bobilsommer

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Forventer super bobilsommer

Vil du på campingferie i 2021, kan det være smart å handle raskt. Covid-19, redusert produksjonskapasitet og rekordsalg av bobiler i Europa gjør at det kan bli knapt med bobiler til salgs i Norge.

- Våre avdelinger på Øysand og i Grong merker godt at kundene vil på campingferie i Norge i år. Januar har vært en fantastisk måned med stor pågang, sier daglig leder Svein Roger Nordbakk i Namsen Auto, Trøndelags største vogn- og bobilforhandler.

Bobilvekst i Europa

Etter tidenes campingsommer i 2020, kan det i følge nrk.no bli bobilmangel i 2021. Salget av bobiler i Europa sprengte i følge bobilverden.no alle rekorder med rundt 20% vekst i 2020, og salget forventes å vokse videre i 2021. Samtidig har den pågående pandemien sørget for forsinkelser i flere produksjonsledd hos de fleste bobilfabrikker. Det gir færre bobiler til et stadig mer campinghungrig marked.

- Flere av våre leverandører har fullbooket produksjonen for 2021, og allerede begynt ta opp bestillinger på 2022-modeller for levering til neste år. Selv om vi bestiller nå, er det dessverre liten sjanse for levering til årets sommerferie, sier Nordbakk.

God januar: Daglig leder Svein Nordbakk i Namsen Auto har opplevd god etterspørsel i starten av året.

Flere vil på camping

Begrensede muligheter for utenlandsferie har gjort at flere har fått øynene opp for campingferie.

- Vi opplever at flere førstegangskjøpere ønsker å teste campinglivet. Bobilferie er praktisk og enkelt, du tar med alt du trenger på både kortreiste og lengre turer, og kan reise akkurat når det passer deg. En bobil kan brukes hele året, enten du vil til fjells eller ut mot havet. Du tilbereder egne måltider, slapper av og sover trygt i din egen hytte på hjul - en fantastisk måte å feriere på, i følge Nordbakk.

Se brukte bobiler fra kr 99.000 >>

Se fabrikknye bobiler fra kr 799.900 >>

Populært med bobiler under 3.500 kg

- For de som ønsker å teste ut bobillivet for første gang, kan det være lurt å leie i noen uker først, eller gå for en bobil med totalvekt under 3,5 tonn. De er lette å manøvrere, og kan kjøres på vanlig sertifikat klasse B, avslutter Nordbakk.

Namsen Auto - Trøndelags største

NAMSEN AUTO AS er et anerkjent og solid selskap lokalisert på Øysand, Grong og Verdal, som på få år har vokst til å bli en av Trøndelags største forhandlere av biler, bobiler, campingvogner og spabad.
Namsen Auto er forhandler av bobil- og vognmerkene Adria, Carado, Eriba, Hymer, Kabe, Laika, LMC, Niesmann+Bischoff og Sun Living. Namsen Auto har alt av campingutstyr og tilbehør, samt eget verksted som utfører alt fra fukttester til lakkering og reparasjoner.

Velkommen til en trygg og trivelig forhandler!

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.