Landets største forhandler av Norges mest solgte merke

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Landets største forhandler av Norges mest solgte merke

Bil- og caravanforhandleren Namsen Auto har oppnådd enorm suksess. I 2017 omsatte de for hele 482 millioner kroner, og nå har de markert seg som landets største og beste forhandler av Hymer, Norges mest solgte bobilmerke.
– Vi synes det er utrolig hyggelig å bli lagt merke til, og gjort stas på. De senere årene har vi satset stort på bobil og vi har gjort vårt ytterste for at våre kunder skal være fornøyde. Denne prisen deler vi med våre kunder og ansatte, forteller Svein Roger Nordbakk, daglig leder i Namsen Auto. Prisen som årets Hymer-forhandler ble utdelt under forhandlermøtet til Kroken Caravan Import i Lillestrøm.

– Hymer tilbyr bobiler av god kvalitet, noe kundene selvfølgelig er opptatt av. Dessuten holder bilene seg godt i pris, noe som også betyr mye for kundene ved et eventuelt bytte av bil senere, forklarer Nordbakk.
Storfavoritten Hymer ble Norges mest solgte bobilmerke i både 2015, 2016 og 2017. 

Det lille ekstra

– Vi har et stort fokus på kundenes gjenkjøp, det vil si at vi er opptatt av at kundene skal komme tilbake til oss i senere tid. Videre er det naturlig for oss å bygge opp et godt ettermarked, noe som kanskje er en mangelvare i bransjen, påpeker han. Nordbakk forteller at kundene setter stor pris på deres fokus på å være en totalleverandør.
– Vi ønsker å skape et livslangt forhold med kundene våre. Det handler om å yte det lille ekstra, og å være tilgjengelig når kunden ønsker det. Samt å tilby noe utover det de øvrige forhandlerne kan, eksempelvis den årlige begivenheten Camp Namsen.
Namsen Autos nye lokaler i Grong åpnes 1. mars klokken 09.00. Forhandleren feirier med en storslått feiring. 

Satser videre

For seks år siden ble den første bobilen solgt hos Namsen Auto. I dag er selskapet et av landets største innen personbil og caravan. 1. mars utvider selskapet ytterligere, med åpning av en gigantisk utstillingshall til 31 millioner i Grong. En uke senere, 8. mars, åpnes dørene til Namsen Autos nye avdeling på Øysand, like utenfor Trondheim. – Vi har opplevd en eventyrlig vekst så langt, og gleder oss til fortsettelsen, sier daglig leder Svein Roger Nordbakk. Det nye bygget i Grong er på nærmere 2.700 kvadratmeter og inneholder en romslig salgshall. Namsen Auto flytter dermed store deler av sin utstilling inn i varmen. Bygget inneholder vaskehaller, poleringshall, egne linjer for taksering, lager og ny hall for dekkomlegging. I tillegg rommer bygget et eksklusivt fotorom, med det som trolig er bransjens største dreieskive for bobil og personbil.

Namsen Autos portefølje består i dag av både personbiler, bobiler og campingvogner. Forhandleren har til enhver tid over 150 enheter på lager i Trondheim og Grong, og tilbyr bobil- og vognmerkene Adria, Carado, Eriba, Hymer, Kabe, Laika, LMC, Niesmann og Sun Living.