Ny luksusvogn til Øysand

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Ny luksusvogn til Øysand

Luksusvogna Astella fra Adria var en av de store nyhetene under Norges største caravanmesse på Lillestrøm. Nå kan du se den hos Namsen Auto på Øysand.

Under Norges største caravanmesse på Lillestrøm i september, ble det lansert flere spennende campingnyheter fra ulike produsenter. En av de mer spennende nyhetene sto vogn- og bobilprodusenten Adria for. Den slovenske produsenten innehar posisjonen som Norges nest mest solgte campingvognmerke de siste årene, og er således godt kjent blant campingglade nordmenn.

Sittegruppen i den romslige stuen i vognen kan om natten benyttes som soveplasser. I tillegg til et privat soverom, er den største av vognene også utstyrt med køyesenger som gir soveplasser til seks personer. Foto: Produsent

Innovativ luksus – et sted mellom vogn og bolig

Adria har lang erfaring med å produsere både villavogner – eller mobile hjem – ment for en mer statisk tilværelse, og mer tradisjonelle campingvogner i luksusklassen. Den nye Astella representerer det beste fra begge tradisjoner, og er utstyrt med flere elementer fra merkets villavogner.

Den nye luksusvognen fra Adria er bredere og lengre, har panoramadører og vinduer, og er innredet mer som et tradisjonelt hjem enn de fleste campingvogner og bobiler.

Få campingvogner er utstyrt med et kjøkken i denne størrelsen. Foto: Produsent

At merket har hentet inspirasjon fra sin produksjon av villavogner kommer spesielt godt frem i måten vognen er inndelt i ulike soner og rom. De ulike sonene i vognen er klart inndelt i stue, bad, soverom og et ekstra stort designerkjøkken. I den største versjonene av vognen er kjøkkenet innredet som en liten leilighet, med et spisebord der du kan samle hele seks personer til bords.

Store vinduer og panoramadører i glass gjør at grensene mellom innsiden av vognen og utendørs viskes ut. Foto: Produsent

Glidende overganger mellom inne og ute

Et av elementene Adria har hentet fra erfaringene med å produsere villavogner er panoramadørene i den nye Astella-serien. De eksklusive og patenterte panoramadørene i vognen skaper en glidende overgang mellom stuen inne i vognen og verden utenfor, og gjennom de store panoramavinduene og -dørene oppleves den allerede store vogna som enda større og luftigere.

Til tross for størrelsen er Astella ment til å være mobil. Med et aerodynamisk skrog kan du hekte vogna på bilen og flytte etter vær, ønske og sesong. Foto: Produsent

Luksushjem på hjul

Til tross for størrelsen og luksusen som skaper en følelse av et ekte hjem, er nye Adria Astella ment for å være mobil. I prosessen med å skape eksteriøret i vognen ble en flyprodusent engasjert for å sørge for et aerodynamisk skrog. Slik blir Adrias nye luksusvogn en fritidsbolig i luksusklassen som kan flyttes når du måtte ønske, enten ønsket handler om et miljøskifte eller fordi sesongen nærmer seg slutten.

Astella fås kjøpt i ulike størrelser og versjoner tilpasset ulike brukere. Både par, familier og større grupper finner en vogn som passer deres behov. Foto: Produsent

Ulike størrelser og versjoner

Den nye vognserien fra Adria leveres i tre ulike versjoner. Den minste vognen – 704 HP – er 7,6 meter lang og er ifølge merket perfekt for et par. Vognen har i tillegg til et stort kjøkken og bad, et privat soverom og en stor stue som hver er utstyrt med panoramadører som kan åpnes mot verden utenfor.

Versjonen som kalles 754 DP er 8,1 meter lang og er egnet for både et par og en familie med barn. Vognen er utstyrt med et privat soverom og stor stue med panoramadører der sittegruppen blir til soveplasser om natten. Til sammen har vognen soveplasser til fire.

Den største versjonen av vognen – 904 HP – er hele 9,5 meter lang og kan huse en gruppe på opptil seks. I tillegg til det private soverommet og soveplasser i stuen, er vognen utstyrt med en køyesengløsning som gir ekstra soveplasser. I denne vognen kan du ta med deg både familie og venner på tur.

Har du spørsmål om Astella? Spør en ekspert!

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.