Se utvalget av hytter på hjul

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Se utvalget av hytter på hjul

Har du en hytte på hjul, har du alt du trenger på ett sted - akkurat som hjemme. Og husk, du trenger ikke reise langt for store opplevelser i påsken.

Åpent lørdag 11. april

Namsen Auto på Øysand har åpent fra klokken 10-14 lørdag 11. april. Da kan du gjøre et påskekupp på ferieklare bobiler, vogner og utstyr, samt Premiumbad bygd for nordiske forhold.

Velkommen innom - og god påske!

Føl deg som hjemme

Dersom du vurderer å feriere i eget land, er bobil et godt alternativ. Med bobil har alt du trenger på ett sted - lad batteriene i varme, gode senger, ta med favoritt-tingene dine i romslige skap, lag favorittmåltidet på kjøkkenet, ta med vin og ferske ingredienser i et romslig kjøleskap, ta deg en dusj etter sykkelturen, og kos deg med nyhetene og favoritt-serien på TV - akkurat som hjemme.

Reiser 7-8 mil for å slappe av

Norge er et fantastisk land å oppleve, og du trenger ikke reise langt for å få de store opplevelsene. Kortreiste opplevelser i egen region er både miljøvennlig og smart. Det er kanskje den enkleste måten å finne nye krefter i hverdagen på uten å bruke mye tid og penger på å reise langt. Ofte finner man ukjente perler i egen region. Se for eksempel hvordan Terje og Eli fra Sunnmøre reiser 7-8 mil i egen region med sin bobil i filmen under. Her snakker vi kortreiste, storslagne og miljøvennlige opplevelser!

Kortreiste opplevelser i Norge - se Terje og Elis favoritter

Lyst på tur? Prøv vår vogn- og bobilvelger

Hva har du lyst på?
Antall soveplasser
Velg totalvekt

Spørsmål?

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.