namsenauto.no/trondheim

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Kontakt Namsen Auto Grong

Lurer du på noe? Spør!

Se ukens bobilauksjon

Denne uken kan du by på flere gode bobiler. Her kan du gjøre et kupp til langt under markedspris, husk å legg inn bud online før fristen.

Kunne du tenkt deg en ny bobil, har du en unik mulighet nå. Namsen Auto kjører ut ny bobilauksjon med flere modeller hver uke. Her er det mulighet for å sikre seg en god bobil til langt under markedspris!

For å gi bud må du opprette profil på MITTSALG.no og legg inn bud elektronisk.
Husk å legge inn ditt bud før fristen!

Se modellene og legg inn bud her.


På våre auksjonsbobiler og auksjonscampingvogner tar vi dessverre ikke innbytte. Enhetene selges som forevist i den stand tilstandsrapport tilsier, og alle bud må godkjennes av selger.

Les mer om auksjonsmodellene i oversikten under, og ta gjerne turen innom våre lokaler (Grong Næringspark, Vårryggen) og se nærmere på våre vogner og bobiler. Vi har også et stort utvalg av andre merker og modeller i utstilling, både nye og brukte i alle prisklasser.

Velkommen innom for en trivelig campingvogn- og bobilprat!

Kontakt Namsen Auto Grong

OM NAMSEN AUTO

NAMSEN AUTO AS er Norges største caravan- og bruktbilforretning. Vi formidler over 1 400 enheter i året og har en unik erfaring med de aller fleste merker i markedet. Det sikrer deg som kunde en trygg og god handel!

Alle våre bobiler selges verkstedkontrollert og vi har inntil 5 års Norgesgaranti på fabrikknye bobiler.

Namsen Auto AS er en del av landets største forhandlernett gjennom Solid Import. Ved våre to avdelinger leverer vi blant annet bobiler og campingvogner fra Niesmann-Bischoff, Hymer, Laika, Carado, KABE, Adria og Sun Living, så her finnes det noe for ethvert ønske og behov!

Vi har også til enhver tid et stort og bredt utvalg av brukte leveringsklare personbiler på lager - til gode priser! Vi tar innbytte, både bil, campingvogn, bybobil og bobil! Alle merker er av interesse.

Namsen Auto AS avdeling Grong holder til i nye og topp moderne lokaler på Grong Næringspark, 18 mil nord for Trondheim og 27 mil sør for Mo i Rana.

Grong Jernbanestasjon er like ved og vi henter deg gjerne dersom du kommer med tog. Alternativt kan bilen leveres på nærliggende flyplass, eller en av våre samarbeidspartnere kan transportere bilen hjem til deg mot et pristillegg.

Ved vårt topp moderne verksted utfører vi service på både bildel og bodel med alle dens komponenter som f.eks ALDE vannbåren varme-anlegg og Thruma varmeanlegg m.m. Vi monterer også utstyr som hengerfeste, Oyster helautomatisk parabol, NX-gassalarm for å nevne noe. Vi har også en rikholdig tilbehørsbutikk hvor du kan finne bl.a oppblåsbare telt, campingutstyr, stoler, bord og øvrig utstyr som trengs for en fullkommen tur.