Bobil og bobler til jul

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Bobil og bobler til jul

Kjøper du en ny eller brukt bobil over kr 500.000 før jul, kan du velge mellom å få med et Premiumbad verdt inntil kr 139.000, eller hydrauliske støtteben til kr 64.900 på kjøpet. I tillegg får du vinterlagring og en overraskelsespakke verdt kr 10.000.

Med bobil kan du reise hvor du vil, når det passer deg - og føle deg som hjemme med alt du trenger til både kortreiste og langreiste opplevelser. Kjøper du en lagerført, ny eller brukt bobil over kr 500.000 til neste års ferie før 24. desember 2020, kan du få med tidenes julegave til familien på kjøpet!

Noen priseksempler:

Se flere

Få et Premiumbad eller hydrauliske støtteben på kjøpet

Handler du ny eller brukt bobil nå, får du med et moderne, velutstyrt spabad verdt inntil kr 139.000 i premium kvalitet med det ypperste innen renseteknologi. Premiumbad er spesielt godt egnet for å brukes ute til alle årstider i nordisk klima - en fantastisk julegave til familien! Se utvalget av Premiumbad.

Dersom du allerede har et Premiumbad eller spabad fra før, kan du i stedet velge å få med på kjøpet ferdig monterte hydrauliske støtteben til en verdi av kr 64.900, som stabiliserer bobilen når du parkerer på ujevnt underlag.

Klikk på bildet og se utvalget av Premiumbad - spabad bygget for nordiske forhold.

Inkludert forundringspakke og gratis vinterlagring

I tillegg til et Premiumbad eller hydrauliske støtteben, får du med på kjøpet gratis vinterlagring 2020/2021, og en spennende forundringspakke med varer til en verdi av kr 10.000 fra vår utstyrsbutikk KS Style.

Ring og avtal visning av bobiler

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Har du innbytte?

Legg inn reg.nr og litt informasjon om bobilen du ønsker å bytte inn, så gir vi deg et estimat på mellomlegg.

Dette fant vi om ditt kjøretøy, vennligst fyll ut så mange felter som mulig i hver kategori for en mer nøyaktiv verdivurdering.

Generell informasjon

Utseende

Detaljer

Chassis

Ustyr

Kontaktinformasjon

Om Namsen Auto

Namsen Auto AS er et anerkjent og solid selskap lokalisert på Øysand og i Grong, som på få år har vokst til å bli en av Trøndelags største forhandlere av biler, bobiler og campingvogner.

Vi er forhandler av bobil- og vognmerkene Adria, Carado, Eriba, Hymer, Kabe, Laika, LMC, Niesmann+Bischoff og Sun Living. Vi har alt av campingutstyr og tilbehør, samt eget verksted som utfører alt fra fukttester til lakkering og reparasjoner.

Velkommen til en trygg handel hos Namsen Auto!