Sun Living bobil

Kontakt Namsen Auto Grong

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Sun Living bobil

Sun Living er et innstegsmerke som fokuserer på å gi kundene mer valuta for pengene. Modellutvalget byr på de mest populære planløsningene og egenskapene, og produsenten tilbyr både bybobiler, delintegrerte modeller og alkovebiler.
Bobilmerket Sun Living produseres av Adria-Mobil som har designet og produsert fritidskjøretøy siden 1965. Denne mangeårige erfaringen er bygd inn i varemerket Sun Living. Alle kjøretøy produseres i et av Europas mest moderne anlegg.

Solide modeller
Produsenten tilbyr både alkovebiler, delintegrerte modeller og bybobiler, med det siste innen design, innovasjon og komfort. Velger du en Sun Living får du en rimelig bobilmodell, med mange gode kvaliteter og et solid fundament. Perfekt for deg som vil ha funksjonalitet og høy kjøreglede.

Praktiske løsninger
Produsentens hovedfokus er høy sovekomfort, funksjonelle kjøkken og ergonomiske baderom. Samtlige modeller har veldesignede soverom, og madrasser av høy kvalitet for den beste sovekomfort. Kjøkkenet er velutstyrt, med ergonomisk design og alt på riktig plass. Her får man komfyr med gassbluss, kjøleskap, vask og arbeidsbenk, samt rikelig og fleksibel lagring. De ergonomiske baderommene er utformet med plass og fleksibilitet i tankene. Det er hotellstandard på all innredning, mye lagringsplass, samt god belysning og ventilasjon.

Opplev mer
Sun Living bobiler er konstruert og produsert med ett eneste formål – at du skal få muligheten til å oppleve mer. Produsenten har klasseledende garantier, og støttes av et kunnskapsrikt og profesjonelt forhandlernett.

> Se oversikt over modeller og les mer

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Kontakt Namsen Auto Grong

Kontakt Namsen Auto Verdal