Kabe bobil

Kontakt Namsen Auto Grong

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Kabe bobil

Med modellseriene Classic, Halvintegrert, Crossover, Helintegrert og Imperial tilbyr Kabe bobiler for hvert behov. Uansett om du velger en mindre bobil eller en større modell kan du alltid være sikker på å få året-rundt-komfort, trygghet, høy standard og smarte løsninger.
Alltid steget foran. I Småland i Sverige produseres kvalitetssikre bobiler fra Kabe. Med nærmere 50 års erfaring vet Kabe hva som fungerer i et nordisk klima.

Trygghet
En Kabe bobil sies å være er en investering i livskvalitet. Kabe er valget for deg som vil det aller beste for deg og din familie. Et valg der du kan føle deg trygg, der du har en fleksibel bobil av høyeste kvalitet, tilpasset de tøffe krav som både kundene og det skandinaviske klimaet stiller. Hver Kabe-bobil produseres i Sverige, noe som gjør at produsenten har full kontroll hele veien. Alltid med design og kvalitet i første rekke. Uten kompromisser.

Markedets beste bobilbasis
Alle bobiler bygges på markedets beste bobilbasis, Fiat Ducato. Kvalitet og sikkerhet, form og funksjon gjennomsyrer hele produksjonen. Fokuset på kvalitet går igjen i alle detaljer - isolasjon, ventilasjon, varmesystem, vinduer, møbelkonstruksjon.

Eget styringspanel
Med Kabe SMART D kan du overvåke alt i din bobil. Styringspanelet i bobilen lar deg kontrollere alle funksjoner, og panelet er designet med fokus på brukervennlighet. Her kan du blant annet se ferskvannsnivå, spillvannsnivå og batterispenning. I tillegg kan du styre oppvarming, belysning og holde styr på bobilens funksjoner og alarm via smarttelefonen.

> Se oversikt over modeller og les mer

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Kontakt Namsen Auto Grong

Kontakt Namsen Auto Verdal