Camp Namsen Grong 2020

Kontakt Namsen Auto Grong

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Camp Namsen Grong 2020

Namsen Auto i Grong inviterer til Camp Namsen fra 27. - 30. august. Antall billetter er i år begrenset til 200, så vær rask og meld deg på!

Camp Namsen har markert seg som en viktig tradisjon i Nord-Trøndelag, og arrangeres av bil- og caravanforhandleren Namsen Auto i Grong. 27. - 30. august 2020 inviteres det nok en gang til Trøndelags største bobilfestival, Camp Namsen i Grong.

Årets Camp Namsen

Siste helgen i august er det duket for årets festival, til tross for litt redusert omfang som følge av Covid19 blir det som vanlig høy trivselsfaktor hvor alle får anledning til å teste dansefoten.

Fredag spiller Bjørnars opp til dans, og lørdag entrer Contiki og Dag Ingebrigtsen scenen. Namsen Auto spanderer en enkel middag med dessert på fredag, og kjører timestilbud med mulighet for solide røverkjøp under hele festivalen.

Kjøp ny bobil (verdi over kr 500.000) og få 40.000 i valgfritt utstyr eller som prisavslag.

Knallgode tilbud

Kjøper du ny bobil (verdi over 500.000,-) får du 40.000,- i valgfritt utstyr eller som prisavslag. Så her kan du gjøre et sikkelig kupp denne helgen!

Lørdag kl 12:30 blir det auksjon, med mulighet for å spare tusenvis av kroner. Vi auksjonerer ut møbler, campingtilbehør og spabad fra Premiumbad.

Er du ute etter ny bobil, campingvogn eller personbil, er sjansen stor for at du kan gjøre en ekstra god handel under festivalen. Se utvalget av campingvogner, personbiler og bobiler.

Camp Namsen er Trøndelags største bobilfestival, og har befestet seg som en viktig tradisjon for norske danseband- og bobilentusiaster.

Kun 200 billetter til Camp Namsen i Grong

Med kun 200 billetter tilgjengelig vil Camp Namsen 2020 bli eksklusiv, så her gjelder det å være rask med å bestille.

For kun 690,- får du parkering for bobil eller campingvogn, og inngangsbillett hele helgen. Namsen Auto lover god stemning, og en helg full spekket med god musikk og mye campingglede.

Namsen Auto følger FHI-retningslinjer for smittevern, og ønsker alle gamle og nye kunder velkommen til en spennende helg i Grong.

Meld deg på CAMP NAMSEN 2020 her

SE VIDEO FRA CAMP NAMSEN 2018: