Velkommen til caravanmesse

Kontakt Namsen Auto Grong

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Velkommen til caravanmesse

Bjørka spretter, fuglene synger og Namsen Auto inviterer til caravanmesse med gode vårtilbud på Trøndelags største utvalg av campingvogner og bobiler. Velkommen til Øysand, Grong og Verdal 27. - 29. mai!

Torsdag, fredag og lørdag i uke 21 inviterer Namsen Auto til caravanmesse med langåpent og hele 150 ferieklare bobiler og campingvogner i utstilling. Her kan du gjøre en god handel på både nytt og brukt, i tillegg til gode messetilbud på campingutstyr og caravantilbehør. Vi har bobilparkering, serverer grillmat og sørger for trivelig stemning.

Trøndelags største utvalg

Namsen Auto er offisiell merkeforhandler av Adria, Carado, Hymer, Eriba, Kabe, Laika, LMC, Niesmann og Sun Living. Vi har også moderne verksteder som utfører alt fra EU-kontroll, fukttest, gass- og tetthetskontroll, vinterklargjøring, reparasjon av fukt og karosseriskader til standard service på både biler, bobiler og campingvogner.

Se utvalget av campingvogner og bobiler.

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Spar inntil 80% på campingutstyr

Hos Namsen Auto finner du alt du trenger av caravanutstyr- og tilbehør til campingferien. Ta turen og spar inntil 80% på utvalgte varer.

Langåpent hos Namsen Auto 27. - 29. mai

  • Torsdag 27. mai: Kl. 09-18
  • Fredag 28. mai: Kl. 09-17
  • Lørdag 29. mai: Kl. 10-16

På grunn av den pågående coronapandemien ber vi om at alle bruker munnbind i butikkene, og følger gjeldende retningslinjer for hygiene og avstand.

Velkommen til trivelige dager i Grong, Verdal og Øysand!