namsenauto.no/trondheim

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Kontakt Namsen Auto Grong

Lurer du på noe? Spør!

Vi søker to nye mekanikere

Vi utvider og styrker vårt verkstedsteam, og søker nå etter to løsningsorienterte og dyktige mekanikere til vår avdeling på Øysand. Din jobb vil være reparasjoner, vedlikehold og klargjøring av bobil, campingvogn og personbil, sammen med resten av vårt stjernelag av mekanikere.

Namsen Auto AS er en av landets største caravanforhandlere, med avdelinger i Grong og på Øysand. Virksomhetens fokus er konsentrert rundt god service, dyktige medarbeidere, erfaring og livslange kundeforhold. Vi har nye og moderne verkstedlokaler for både personbiler og bobiler/vogner.

Hos oss er det god takhøyde og latteren sitter løst! Du får muligheten til å jobbe med fantastiske produkter i stor fremgang, hos en av Norges største og mest offensive forhandlere. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser.

Nå har vi behov for to flinke mekanikere til vårt verkstedteam på Øysand. Som mekaniker hos oss trenger du å være allsidig, du vil være litt snekker, litt elektriker, litt bilmekaniker og litt handyman, avhengig av det enkelte oppdrag. Hver jobb hos oss er unik, og krever at du er tilpasningsdyktig, løsningsorientert og kreativ. Hos oss vil du jobbe både på bobil, campingvogner og personbil.


Vi søker deg som:

Har førerkort klasse B, gjerne også klasse C1Evner å jobbe selvstendig og effektivt, og har god orden i arbeidetHar ønske om og fleksibilitet til å jobbe ekstra når sesongsvingningene krever det
Vi tilbyr: Et veldig godt arbeidsmiljø hos en av Norges største og beste bobilforhandlere
Muligheten til å jobbe med fantastiske produkter i stor fremgang Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
Søknad

Alle forespørsler om stillingen og søknader blir behandlet konfidensielt.

Spørsmål om stillingen rettes til verksmester Torgeir Schawland.

Søknad sendes snarest, og senest innen 15. juni til daglig leder, Svein Roger Nordbakk (svein@namsenauto.no).

Se også: Ledig stilling som ettermarkedsmedarbeider