namsenauto.no/trondheim

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Kontakt Namsen Auto Grong

Lurer du på noe? Spør!

Få 7 års opplevelsesgaranti og MYE utstyr inkludert!

Sommeren er her - nå har vi kampanje på velutstyrte, fabrikknye Adria kampanjemodeller og utvalgte modeller fra Hymer, Norges suverent mest solgte bobilmerke siste fire år.

Se utvalget av fabrikknye, ekstra godt utstyrte og ferieklare modeller fra norgesfavorittene Hymer og Adria. Handler du en av modellene nå før sommerferien, får du i tillegg med Namsen Autos unike 7 års opplevelsesgaranti.

VINN FERIEPAKKE VERDT kr 100.000
Handler du før ferien, er du med i trekningen av en solid feriepakke som består av blant annet billetter og opphold for to til Europas største caravanmesse i Düsseldorf med alt inkludert, samt drivstoff, forsikring og valgfritt campingtilbehør fra vår rikholdige utstyrsbutikk. Samlet verdi på hele feriepakken er kr 100.000.

GRATIS LEVERING I HELE NORGE
Under hele kampanjen leverer vi kostnadsfritt over hele landet, dersom du handler uten innbytte.

Hymer Tramp GL Ambition 578

er et rimelig alternativ dersom du ønsker Hymer-kvalitet!
Sjekk ut denne, det er mange gode grunner til at Hymer er Norges mest solgte bobilmerke. Utstyr inkludert:
148 Hk med automat Markise Sykkelstativ Ryggekamera Skinnratt og girspake Senkeseng Truma oppvarming

Adria Matrix Nordkapp Edition

er en spesialutgave som er laget spesielt for Norge og Sverige. Modellen finnes med frittstående dobbeltseng (SC) og med enkeltsenger som kan gjøres om til dobbeltseng (SL).

Utstyr inkludert: 150 hk med automat 5 seter Elektrisk heving av senkeseng Komplett Alde Esp,Traction controll og bakkeholder Multifunksjonratt Cruisecontroll Keenwodd navi og ryggekamera Kjøkkenvifte Oppvarma spillvannstank Delskinn Plissgardiner

Adria Matrix Plus 670 SLT

med 2 enkle senger og stort bad bak er en meget godt utstyrt bil. Alde vannbåren varme gjør også at dette er være et godt valg, og gjør bilen godt egnet for bruk gjennom hele året.

Utstyr inkludert:

2 enkelsenger Skinnratt og girspake i skinn Elektrisk senkeseng. Markise Komplett Alde Radio med navigasjon Ryggekamera Alufelger

Hymer B-klasse

er en ypperlig bil for den kvalitetsbevisste som ønsker en robust bil til både sommer og vinterbruk. Bilen har høy utstyrsgrad og rommer plass til hele familien!

Utstyr inkludert: 148 Hk Automatgir Skinninteriør Alde varme Senkeseng Hengerfeste Sykkelstativ Markise Avtrekk oppi tak Ryggekamera

Hymer Exsis i 678

er et utmerket valg om du er på jakt etter en super integrert bobil som man kan kjøre på førerkort kl. B. Bilen har stort lasterom bak og høy komfort som gjør Hymer Exsis I 678 til en ener i sin klasse.

Utstyr inkludert:

148 hk Alufelger El stigtrinn førerdør Senkeseng Skinnratt og skinn girspake Tv holder Thruma 6eh Ledlys Automatgir Cruisecontroll 2 Din spiller med ryggekamera