namsenauto.no/trondheim

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Kontakt Namsen Auto Grong

Lurer du på noe? Spør!

Sikre deg bestselgeren med bakhjulstrekk NÅ

Hymer MLI med bakhjulstrekk og automatgir er en svært ettertraktet modell i Norge, takket være sine gode kjøreegenskaper og uslåelige fremkommelighet. Neste år leveres modellen kun med forhjulsdrift, og vil du sikre deg en av landets mest ettertraktede bobilmodeller må du derfor handle nå!

Hymermobil MLI er en klassisk, stilig og fleksibel integrert bobil. Modellen har Mercedes-Benz-chassis, som baseres på lettkonstruksjonskonseptet til den delintegrerte Hymer ML-T. Et av de mange høydepunktene med MLI er den omfattende standard sikkerhetspakken, samt automatisk girkasse 7G-TRONIC PLUS som kan fås som ekstrautstyr.
Hymermobil MLI byr på en lekker innredning, panorama takvindu og behagelig LED-belysning. 

Landets største forhandler


Namsen Auto er landets største forhandler av Hymer, Norges mest solgte bobilmerke. – Hymer er en stor favoritt blant våre kunder, og preges av høy kvalitet og komfort, forklarer Sørkilflå. Det som skiller Hymer fra andre merkener er at bobilene har en enorm isolasjonsevne med såkalt PUAL-skum i veggene, samt at en Hymer faktisk holder det som loves i forhold til kvalitet på produktene. På caravanmessen i Düsseldorf i 2017 lanserte Hymer et nytt PUAL-konstruksjonskonsept med aluminium, skum og 100% trefri konstruksjon. Dette gir høy stabilitet og de beste isolasjonsverdier i bobilen.