Velkommen til Namsen Auto!

Kontakt Namsen Auto AS

Svein-Roger-Nordbakk.png
Svein Roger Nordbakk
Daglig leder 
Sigrid-Hongseth.png
Sigrid Hongseth
Salg 
Erik-Soerkilfla-.png
Erik Sørkilflå
Salgsleder 
Geir-Arne-Opdahl.png
Geir Arne Opdahl
Selger 
Jo-Morten-Grande.png
Jo Morten Grande
Selger 

Chat via Facebook

Foto: istock.

Innbyttekampanje:

Slik mangedobler du vrakpanten

Drømmer du om ny bil og vil bli kvitt din gamle, utslitte bil, bør du ta turen innom Namsen Auto. Frem til 9. september får du minimum 26.600 kroner i innbytte for din gamle bil.

- Innbyttekampanjen er et svært gunstig tilbud, og perfekt dersom kundene har en gammel bruktbil som ikke er verdt stort mer en tradisjonell vrakpant på 3.000 kroner, forteller Erik Sørkilflå, salgsleder hos Namsen Auto. Leverer du inn din gamle bil hos Namsen Auto får du i en begrenset periode hele 26.600 kr i innbytte ved kjøp av ny bruktbil. De eneste forutsetningene er at bilen leveres med sommer- og vinterdekk, og at bilen er registrert, EU-godkjent og ikke har noen skyldige avgifter. Tilbudet gjelder alle bruktbiler over kr 100.000 - SE UTVALG.


Nøyaktig kvalitetssikring
Namsen Auto har et av landets mest moderne bilverksted, og alle bruktbiler gjennomgår nøyaktige og detaljerte kvalitetssikringer før de legges ut for salg. Verkstedet er tilknyttet Bilxtra-kjeden, som er en av Norges mest anerkjente verkstedkjeder.

- Vi er et solid firma med ivrige medarbeidere, som står på langt utover vanlig arbeidstid for å gjøre kundene våre mest mulig fornøyd. I verkstedet vårt utbedrer vi feil og mangler på stort sett alle typer kjøretøy. Alle våre biler selges verkstedkontrollert, utbedret for feil og selvfølgelig med bruktbilgaranti, forteller Sørkilflå.


Et bredt utvalg av modeller
- Pris og utvalg er våre absolutt sterkeste fortrinn. Vi har muligheten til å tilby kundene våre alle typer biler, til markedets beste priser, enten det er BMW eller Toyota. Sørkilflå forteller at på vinterhalvåret selger de hovedsakelig firhjulstrekkere og SUV-modeller, da nordmenn gjerne ønsker en bil som takler den norske vinteren. Han påpeker allikevel at med deres utvalg er det en fin blanding av modeller som selges gjennom hele året. – Utvalgte biler på innbytterkampanjen er både stasjonsvogn, småbiler, varebiler og SUV. Her får kundene våre rett og slett 26.600 kroner i avslag på sin nye bruktbil ved innbytte av sin gamle bil, noe som gjør at man sparer utrolig mye, avslutter han.

Aktuelt

Bestill verkstedtime