Vi lader opp til ÅPININGSFEST i Grong og Trondheim!

Kontakt Kroken Caravan Import AS

Kontakt Namsen Auto Trondheim

ketlyn-ernits--1-.jpg
Ketlyn Ernits
Butikk/kundemottaker 
DSC09315.JPG
Fredric Røvik
Kundemottaker 
DSC09309.JPG
Bjarne Knutsen
Salg 
DSC09305.JPG
Oskar Mikkelsen
Salgsleder 
Christoffer Brandvik
Selger 
Dag Erik Ysland
Takstmann 

Bestod alle kollisjonstester med glans:

Niesmann med nytt sikkerhetssystem

Flair er uten tvil en suveren luksusbobil. Produsent Niesmann + Bischoff overasker stadig med nye innovasjoner, og nå har modellen blitt enda bedre. Med et skreddersydd sikkerhetssystem har Flair nå bestått alle kollisjonstester med glans!

Romslig, helintegrert og med alt utstyret du kan tenke deg. Niesmann Flair er en solid bobil, velegnet til bruk hele året. Den eksklusive lineren kombinerer imponerende dynamikk, med innovativ teknologi og eksepsjonell komfort. Og nå har den blitt enda bedre!

Se video: 

Safety first
Niesmann + Bischoff har nå integrert kraftige airbagger, ESP sikkerhetssystem, automatiske beltestrammere og en ny bremsemekanisme i sine Flair modeller. 

– Vårt mål var å skape en sikkerhetspakke som garanterer best mulig beskyttelse av alle passasjerer, spesielt ved en eventuell ulykke. De siste månedene med utvikling og design har vært svært intensive, men resultatet er enestående, forteller Hubert Brandl, administrerende direktør i Niesmann + Bischoff GmbH. Ingeniørene har nå implementert et eksklusivt sikkerhetssystem for Flair, og Niesmann + Bischoff har allerede sikret seg rettighetene til designet. 
Niesmann tilbyr bobiler i seriene Smove, Arto og Flair. Sistnevnte er den aller største modellen. Foto: Produsent. 
Moderne teknologi
ESP står for ”elektronisk stabilitetskontroll”, et system som skal hjelpe føreren i situasjoner hvor det er fare for at man kan miste kontroll over kjøretøyet. Systemet aktiveres dersom bilen er i ferd med å skli av veien. Hjulene bremses diagonalt, og motoreffekten kuttes til bilen igjen går stabilt og i ønsket retning.

Niesmanns nye ”Pedal Release System” øker også sjåførens sikkerhet ved en eventuell ulykke. Skulle man havne i en kraftig kollisjon garanterer systemet at bremsepedalen bretter seg ned i dørken, og reduserer dermed risikoen for skader på føtter og ben. 
Niesmann + Bischoff er en av verdens ledene produsenter av luksusbobiler. Foto: Produsent. 
Intensiv testfase
Høydepunktet under testfasen av det nye sikkerhetssystemet, var en kollisjonstest med en fult utstyrt Flair. Bilen hadde en last på 400 kg, inkludert to testdukker på 78 kg hver. Bilen kjørte mot en 120 tonns barriere av armert betong. Under testfasen ble både førerhus, oppsett og innredning inkludert i beregningene og analysen. Og resultatet? Flair bestod alle tester uten forbehold, og med glans.
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler