Kontakt Namsen Auto Grong

Svein-Roger-Nordbakk.png
Svein Roger Nordbakk
Daglig leder 
Erik-Soerkilfla-.png
Erik Sørkilflå
Salgsleder 
Geir-Arne-Opdahl.png
Geir Arne Opdahl
Selger 
Jo-Morten-Grande.png
Jo Morten Grande
Selger 
Sigrid-Hongseth.png
Sigrid Hongseth
Selger og butikksjef 
Jonny-Kaldal.png
Jonny Kaldal
Takstmann 

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Dag-Erik-Ysland.jpg
Dag Erik Ysland
Salgsleder 
Bjarne-Knutsen.jpg
Bjarne Knutsen
Selger 
Christoffer-Brandvik.jpg
Christoffer Brandvik
Selger 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Kjell Høstland og Svein Roger Nordbakk slår seg sammen. Foto: Namdalsavisa.

Kjøper Høstland Caravansenter:

Vil bli landets største caravanforhandler

Bil- og caravanforhandleren Namsen Auto i Grong overtar nå driften av Høstland Caravansenter. Gjennom oppkjøpet blir Namsen Auto den største caravanforhandleren i Trøndelag. Målet er å bli størst i landet.

– Vi har et langsiktig mål om å bli Norges største forhandler og ønsker å bli gode på campingvogn. Per dags dato er Høstland en av landets største vogn-forhandlere, forteller Svein Roger Nordbakk, daglig leder i Namsen Auto. Nordbakk er svært fornøyd med oppkjøpet av caravansenteret og ser frem til samarbeidet.

– I første omgang flyttes vognene våre ned til Høstland, og bobilene til Høstland flyttes opp til oss, forteller Nordbakk. Til våren skal hele virksomheten flyttes til splitter nye lokaler hos Namsen Auto i Grong. Byggingen av det nye gigantlokalet begynner allerede i neste uke. 
De ansatte hos Høstland Caravansenter tror oppkjøpet blir positivt for alle parter. Fra venstre: Svein Roger Nordbakk, Ståle Skaftnes, Tor Holthe, Martin Pozarlik, Knut Arve Haugen og Kjell Høstland. Foto: Namdalsavisa.
Øker omsetningen
– Ut ifra innkjøpene som er gjort for neste år ønsker vi å øke omsetningen til Høstland med 15 millioner kroner. At vi nå overtar driften av Høstland Caravansenter vil være en stor fordel for kundene i form at bedre fasiliteter. I tillegg blir Høstland en del av et større nettverk, noen som er en stor trygghet for både ansatte og kunder. Vi ønsker å skape en trygg arbeidsplass for alle ansatte, påpeker Nordbakk. 
 
– Gjennom samarbeidet får Namsen Auto nå syv ansatte med lang bransjeerfaring med på laget, noe som vil være en stor fordel for oss, forteller han.
Stadig flere oppdager campinglivets gleder, og det selges bobiler og campingvogner som aldri før. Hymer er den soleklare norgesfavoritten. Foto: Produsent. 
Landets største forhandler - av landets største merke
Namsen Auto i Grong har oppnådd enorm suksess siden oppstart. I 2016 omsatte de for hele 411 millioner kroner, og markerte seg som landets største forhandler av Hymer, Norges mest solgte bobilmerke. I tillegg er de landets største forhandler av lavprismerket Carado.

– Vi har et stort fokus på kundenes gjenkjøp, det vil si at vi er opptatt av at kundene skal komme tilbake til oss i senere tid. Videre er det naturlig for oss å bygge opp et godt ettermarked, noe som kanskje er en mangelvare i bransjen, forteller Nordbakk.
Namsen Auto tilbyr i dag nye og brukte bobiler og vogner fra de populære merkene Hymer, Carado, Laika og Niesmann. Snart kommer også Adria og Kabe inn i salgsrekken. Foto: Produsent.
Flere merker
Høstland Caravansenter forhandler bobiler og campingvogner fra de annerkjente merkene Adria og Kabe. Høstland har også et eget verksted for service og reparasjoner, og tilbyr deler, campingutstyr og rekvisita. I tillegg er også Høstland autorisert NCB forhandler – slik at du som forbruker kan være trygg når du handler. 
 
–  Gjennom oppkjøpet får vi både Adria og Kabe inn i vår salgsrekke i Grong. Begge aktørene er premiummerker innen campingvogn og bobil, forteller Nordbakk. Namsen Auto er også medeier i Hymersenteret i Trondheim, som også kommer til å tilby Kabe og Adria.

Høstland Caravansenter åpnet i februar 2002. Caravansenteret ligger ved Fylkesvei 17 på 7860 Skage i Namdalen, ca. 13 km. fra Namsos og ca. 30 km. fra Grong. 
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler