Kontakt Namsen Auto Grong

Svein-Roger-Nordbakk.png
Svein Roger Nordbakk
Daglig leder 
Erik-Soerkilfla-.png
Erik Sørkilflå
Salgsleder 
Geir-Arne-Opdahl.png
Geir Arne Opdahl
Selger 
Jo-Morten-Grande.png
Jo Morten Grande
Selger 
Sigrid-Hongseth.png
Sigrid Hongseth
Selger og butikksjef 
Jonny-Kaldal.png
Jonny Kaldal
Takstmann 

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Dag-Erik-Ysland.jpg
Dag Erik Ysland
Salgsleder 
Bjarne-Knutsen.jpg
Bjarne Knutsen
Selger 
Christoffer-Brandvik.jpg
Christoffer Brandvik
Selger 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

KANONTILBUD - SPAR KR 140.000:

Velutstyrt reisepartner til sommeren

Er du på jakt etter en sterk og velutstyrt reisepartner til sommeren? Da bør du ta en titt her! Kabe Travel Master I740 LGB - Namsen Edition har et lekkert ytre, hele 150 hestekrefter, automatgir og er fylt til randen av utstyr. Kjøper du hos Namsen Auto nå sparer du hele 140.000 kroner!

Kabe Travel Master I740 LGB - Namsen Edition er bygd etter Kabes absolutte bestselger, med stor garasjeplass og bøttevis av utsyr. Modellen har samme utførelse som storebrødrene i den helintegrerte klassen, men tilpasset til Kabe Classic’s prisgunstige standard. I tillegg til automatgir og 150 hestekrefter har modellen blant annet trådløs wifi, Smart D remote, solcellepanel, NX5 alarm, navigasjon og formsydde matter – alt inkludert i prisen. Kampanjemodellen har en oppjustert totaltvekt på 4.250 kg, 5 seter og 5 soveplasser.

– Vi er trolig den eneste forhandleren i landet som har så mange biler av denne typen, til denne prisen og med så mye utstyr. Ordinær pris for modellen er kr 1.339.900, hos oss betaler man kun kr 1.199.900. Her er det førstemann til mølla! Sier Sigrid Hongseth, selger hos Namsen Auto. 

For din komfort
Å bo i en Kabe bobil er å leve med høy komfort og kvalitet i alle detaljer. Alle materialer er valgt med største nøyaktighet, for å tilfredsstille dine forventninger til både holdbarhet og estetikk. Linjene i designet ligger i tiden, men er også klassiske. Derfor kan du være trygg på at din Kabe alltid kommer til å føles moderne, stilren og elegant. Et bekvemt bosted er et funksjonelt bosted. Derfor fyller Kabe sine modeller til randen med ekstrautstyr og praktiske funksjoner. Et eksempel er de svingbare stolene med maksimal plass imellom, for fleksibel bruk. Et annet er de bekvemme hjørnesofaene med slide-out funksjon. I hver detalj finns en tanke, for at du skal få det aller beste.
I Småland i Sverige produseres kvalitetssikre bobiler fra Kabe. Med 60 års erfaring vet de hva som fungerer i et nordisk klima.
For et tøft klima
Det skandinaviske klimaet stiller ekstreme krav. Det vet Kabe. Med 60 års erfaring kan du være trygg på at Kabes bobiler klarer både veilag, vind og temperaturendringer uten problemer. De tekniske løsningene i karosseriet og Kabes egne varme- og ventilasjonsløsning Smart Climate Control gjør bobilene til noen av markedets absolutt beste «året-rundt-biler». Hver eneste modell er bygd for å brukes året rundt. Og Kabes målsetning er å gjøre din vinterferie like bekvem som sommerferien. Isolering, vinduer, vegger, varme og ventilasjon er alle utviklet for å imøtekomme de høye krav som naturen stiller oss ovenfor, uansett årstid.
Hvordan vil du feriere?
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler