Kontakt Namsen Auto Grong

Svein-Roger-Nordbakk.png
Svein Roger Nordbakk
Daglig leder 
Erik-Soerkilfla-.png
Erik Sørkilflå
Salgsleder 
Geir-Arne-Opdahl.png
Geir Arne Opdahl
Selger 
Jo-Morten-Grande.png
Jo Morten Grande
Selger 
Sigrid-Hongseth.png
Sigrid Hongseth
Selger og butikksjef 
Jonny-Kaldal.png
Jonny Kaldal
Takstmann 

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Dag-Erik-Ysland.jpg
Dag Erik Ysland
Salgsleder 
Bjarne-Knutsen.jpg
Bjarne Knutsen
Selger 
Christoffer-Brandvik.jpg
Christoffer Brandvik
Selger 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Slik velger du riktig:

Tips ved kjøp av brukt bobil

Ferien nærmer seg med stormskritt, og for mange betyr det campingliv - et morsomt og fleksibelt alternativ. Å kjøpe en bobil for første gang kan være en vanskelig oppgave, men fortvil ikke! Her gir Erik Sørkilflå sine beste tips til valg av brukt bobil.

Er du i ferd med å kjøpe bobil for første gang, men er usikker på hva du bør velge? Det finnes utallige ulike merker, planløsninger og størrelser å velge mellom, og valgmulighetene kan overvelde de fleste. Erik Sørkilflå, salgsleder hos Namsen Auto Grong, anbefaler alle førstegangskjøpere å kjøpe brukt.

– Dersom du skal investere i bobil for første gang, anbefaler jeg å kjøpe en brukt bil. Da kan man enkelt vurdere om løsningen er riktig for deg og det verste prisfallet er borte. 
Vurder eget behov
Har du en bobildrøm i magen, bør du gjøre noen forberedelser før du begynner å lete. – Når jeg møter en kunde som skal kjøpe bobil for første gang spør jeg alltid om kunden har planer om å bruke bilen hele året, eller kun i sommersesongen. Det er nemlig stor forskjell på vinteregenskapene til de ulike bilene, forklarer Sørkilflå. – Jeg anbefaler også å kjøpe hos en autorisert forhandler. Da er du trygg på at alt fungerer som det skal.
Dersom du er mye på farta er det viktig at bobilen er god å kjøre. Sørg også for gode lagringsmuligheter for ekstrautstyr.
Planløsning er avgjørende
Det viktigste er at man finner en planløsning man er fornøyd med, så bruk gjerne litt tid på å vurdere hvilken løsning du ønsker. I en bobil skal man skal oppholde seg på begrenset plass, over en lang periode. En praktisk løsning kan derfor utgjøre en stor forskjell. Vær bevisst på hvor mange sengeplasser du trenger og hvilken sengeløsning som passer ditt behov best. – Det er også avgjørende å sjekke at man har riktig førerkort til bilstørrelsen!
Beregn gjerne litt ekstra soveplass i bilen. Skal du reise med gjester bør du velge en modell med minst én ekstra sengeplass.
Kom i gang
– Den største fordelen med å kjøpe en brukt bobil er at det største prisfallet er borte, og eventuelle feil er utbedret. Brukte bobiler kan fås til helt andre priser enn nye. Ved å investere i en brukt bil kan man finne en billig bobil, og komme i gang med den fleksible ferieformen. Investeringen ved brukt er ofte mer overkommelig og ikke fullt så risikabel som ved kjøp av en splitter ny bil. – På den første campingturen kan det anbefales å reise sammen med andre, som kan gi råd underveis, påpeker Sørkilflå.
Analyser ditt eget behov før du bestemmer deg for bobil. Det øker sjansene for å gjøre et kjøp du er fornøyd med.
Noe for enhver smak
Namsen Auto Grong er en komplett caravanforhandler som selger både nye og brukte bobiler. Forhandleren er autorisert og tilbyr en rekke anerkjente merkevarer. Produktspekter favner fra den helt enkle bybobilen til bobiler i millionklassen, med noe for enhver smak. Forhandleren har også en rikholdig utstyrsbutikk med alt du trenger til campingferien, samt eget verksted. Har du spørsmål om brukt bobil - ta kontakt med Erik Sørkilflå på epost: erik@namsenauto.no eller på telefon 958 59 999. 
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler