Kontakt Namsen Auto Grong

Svein-Roger-Nordbakk.png
Svein Roger Nordbakk
Daglig leder 
Erik-Soerkilfla-.png
Erik Sørkilflå
Salgsleder 
Geir-Arne-Opdahl.png
Geir Arne Opdahl
Selger 
Jo-Morten-Grande.png
Jo Morten Grande
Selger 
Sigrid-Hongseth.png
Sigrid Hongseth
Selger og butikksjef 
Jonny-Kaldal.png
Jonny Kaldal
Takstmann 

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Dag-Erik-Ysland.jpg
Dag Erik Ysland
Salgsleder 
Bjarne-Knutsen.jpg
Bjarne Knutsen
Selger 
Christoffer-Brandvik.jpg
Christoffer Brandvik
Selger 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Nyhet! Visning lørdag 23. mars:

Spikertelt for skientusiasten

Er du glad i campingliv, ski, fart og moro? Nå lanserer Namsen Auto splitter nye spikertelt i laft på Grong Skisenter, som kan kjøpes sammen med våre lagerførte vogner. Visning førstkommende lørdag 23. mars, på Grong Skisenter.

Namsen Auto AS har nå gleden av å presentere våre nye, flotte moduler/spikertelt i laft.
– Modulene kan kjøpes sammen med en av våre lagerførte campingvogner og er utstilt på Grong Skisenter, forklarer Sigrid Hongseth hos Namsen Auto. – Modulene er 15 kvm. store og kommer med tak, gulv, vinduer, isolasjon, inngangsdør og el.installasjon. Modulene tilpasses 100% til ønsket vogn etter avtale. Pris kun kr 149 900,- per modul inkludert alle klargjøringskostnader (ikke inkludert vogn). Se Finn-annonse med flere bilder av spikerteltene her
– Plassleie hos Grong Skisenter fra 1. november - 1. mai koster kr 10 200,- pluss strøm. Dette betales direkte til Grong Skisenter, forteller Hongseth. Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne!
Grong Skisenter er det største anlegget i gamle Nord-Trøndelag.
Enestående vintertilbud
Grong Skisenter ligger i flotte omgivelser i Indre Namdal i Trøndelag, ca. 1 mil fra Grong sentrum. Med Geitfjellet (872 m.o.h) som hovedarena har skisenteret et enestående vintertilbud for deg som liker å stå på slalåm, snowboard eller telemark nedover fjellsidene. Det er også utmerkede forhold for deg som foretrekker å legge i vei innover viddene med ryggsekk og turski.
På Grong Skisenter har man både skiutleie, skishop, skistue med matservering og afterski.
Noe for enhver
Fire heiser tar deg opp i bakkene, og du har hele 15 nedkjøringsalternativer - fra lett til krevende nedkjøringer. Skisenteret har en egen terrengpark med mange elementer, rails, kuler og hopp. Barnebakken på 170m er den letteste bakken, og den lengste bakken er Sirituvløypa på ca. 1900m. Store deler av de familievennlige bakkene er lyssatt med flombelysning inkludert barneland og terrengpark som er åpne under kveldskjøringene på torsdager og fredager.
Se mer info på www.grong-skisenter.no
 
Like i nærheten ligger også Bjørgan skianlegg. Skianlegget består av en 5km lysløype, skistadion og skiverigg med 32 blinker. Anlegget er åpent for alle, med gode parkeringsmuligheter og opplyste løyper på kvelden.
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler