Kontakt Namsen Auto Grong

Svein-Roger-Nordbakk.png
Svein Roger Nordbakk
Daglig leder 
Erik-Soerkilfla-.png
Erik Sørkilflå
Salgsleder 
Geir-Arne-Opdahl.png
Geir Arne Opdahl
Selger 
Jo-Morten-Grande.png
Jo Morten Grande
Selger 
Sigrid-Hongseth.png
Sigrid Hongseth
Selger og butikksjef 
Jonny-Kaldal.png
Jonny Kaldal
Takstmann 

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Dag-Erik-Ysland.jpg
Dag Erik Ysland
Salgsleder 
Bjarne-Knutsen.jpg
Bjarne Knutsen
Selger 
Christoffer-Brandvik.jpg
Christoffer Brandvik
Selger 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Foto: istock.

Innbyttekampanje i HELE mai:

Slik mangedobler du vrakpanten

Drømmer du om ny bil og vil bli kvitt din gamle på en enkel måte, bør du ta turen innom Namsen Auto i Grong nå. I hele mai får du minimum 26.600 kroner i innbytte for din gamle bil.

- Innbyttekampanjen er et svært gunstig tilbud, og perfekt dersom kundene har en gammel bruktbil som ikke er verdt stort mer en tradisjonell vrakpant på 3.000 kroner, forteller Erik Sørkilflå, salgsleder hos Namsen Auto. Leverer du inn din gamle bil hos Namsen Auto får du i en begrenset periode hele 26.600 kr i innbytte ved kjøp av ny bruktbil. De eneste forutsetningene er at bilen leveres med sommer- og vinterdekk, og at bilen er registrert, EU-godkjent og ikke har noen skyldige avgifter.

Tilbudet gjelder alle bruktbiler over kr 100.000 - SE UTVALG.


Nøyaktig kvalitetssikring
Namsen Auto har et av landets mest moderne bilverksted, og alle bruktbiler gjennomgår nøyaktige og detaljerte kvalitetssikringer før de legges ut for salg. Verkstedet er tilknyttet Bilxtra-kjeden, som er en av Norges mest anerkjente verkstedkjeder.

- Vi er et solid firma med ivrige medarbeidere, som står på langt utover vanlig arbeidstid for å gjøre kundene våre mest mulig fornøyd. I verkstedet vårt utbedrer vi feil og mangler på stort sett alle typer kjøretøy. Alle våre biler selges verkstedkontrollert, utbedret for feil og selvfølgelig med bruktbilgaranti, forteller Sørkilflå.


Et bredt utvalg av modeller
- Pris og utvalg er våre absolutt sterkeste fortrinn. Vi har muligheten til å tilby kundene våre alle typer biler, til markedets beste priser, enten det er BMW eller Toyota. Sørkilflå forteller at på vinterhalvåret selger de hovedsakelig firehjulstrekkere og SUV-modeller, da nordmenn gjerne ønsker en bil som takler den norske vinteren. Han påpeker allikevel at med deres utvalg er det en fin blanding av modeller som selges gjennom hele året. – Utvalgte biler på innbytterkampanjen er både stasjonsvogn, småbiler, varebiler og SUV. Her får kundene våre rett og slett 26.600 kroner i avslag på sin nye bruktbil ved innbytte av sin gamle bil, noe som gjør at man sparer utrolig mye, avslutter han.

Klikk på bildet for å se biler på lager over 100.000 kroner. 
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler