Kontakt Namsen Auto Grong

Svein-Roger-Nordbakk.png
Svein Roger Nordbakk
Daglig leder 
Erik-Soerkilfla-.png
Erik Sørkilflå
Salgsleder 
Geir-Arne-Opdahl.png
Geir Arne Opdahl
Selger 
Jo-Morten-Grande.png
Jo Morten Grande
Selger 
Sigrid-Hongseth.png
Sigrid Hongseth
Selger og butikksjef 
Jonny-Kaldal.png
Jonny Kaldal
Takstmann 

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Dag-Erik-Ysland.jpg
Dag Erik Ysland
Salgsleder 
Bjarne-Knutsen.jpg
Bjarne Knutsen
Selger 
Christoffer-Brandvik.jpg
Christoffer Brandvik
Selger 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Vakre Italia står høyt på mange nordmenns feriefavoritt-liste. Foto: Istock.

Nyt det gode liv:

Slik bor du gratis på 520 italienske vingårder

Italienske vingårder, pasta, pizza og sjarmerende småbyer er en drøm for mange nordmenn. Men, et sommerhus i Italia er både kostbart og vanskelig å få tak i, spesielt i feriesesongen. Det finnes allikevel andre og rimeligere måter å oppleve vakre Italia på.

Hjemlandet til berømtheter som Ferrari, Armani, Pavarotti og superkunstneren Leonardo Da Vinci har en spesiell tiltrekningskraft på nordmenn. De fleste er fortapt etter å ha besøkt steder som Roma, Toscana, Venezia og Gardasjøen. Skulle du fortsatt være i tvil, vil ost, vin og matopplevelser i verdensklasse muligens bidra til at du vil trives. Hvis ikke, har landet et trumf til i ermet, selve symbolet på «La dolce vita» - det søte liv.
Solfylte Italia har mye å by på. Landet er en av verdens beste feriedesitnasjoner, enten du er ute etter sol og varme, god mat og vin, kunst og kultur eller spennende opplevelser. Besøkende har en uslåelig kilde av attraksjoner å glede seg til. Foto: Istock.
Vin i verdensklasse
Italia er kjent verden over for sine utsøkte viner. Landets beliggenhet, klima og jordsmonn er spesielt godt egnet til å lage god vin. Med en produksjon på vel 6 milliarder liter per år, er landet klodens største vineksportør og står for en tredjedel av all vin som lages i verden. 

Vinene produseres i ulike vindistrikt som alle har sine særegenheter, fra Sardinia og Campania i sør til Toscana, Piemonte i vest og Veneto i nord. Uansett hvor du er i Italia vil du aldri være langt unna en vingård eller to. 
Med en splitter ny fabrikk i hjertet av Toscana og et spennende modellprogram har Laika erobret mange nordmenns hjerter. Fornøyde kunder er merkets mål, og med en bobil fra Laika ligger alt til rette for å virkelig nyte La dolce vita.
Noe for enhver smak
En bilferie i Italia er det perfekte valget - enten man ønsker en hyggelig ferie for hele familien, eller er på jakt etter en romantisk tur for to. Med kulturopplevelser og severdigheter i verdensklasse, nydelige naturopplevelser og italiensk mat på hjemmebane, har Italia noe for en hver smak. Kjører man selv har man friheten til å oppleve flere deler av landet, og man kan besøke alt fra Gardasjøen til Amalfikysten på samme tur.

Reiser og opplevelser med bobil er en ferieform som stadig øker i popularitet. Med en bobil har man ekstremt stor frihet. Frihet til å stoppe der man vil, når man vil. Reisemulighetene i Italia er mange og bobilene er bedre enn noen gang.Vingårdene produserer et vidt spekter av tradisjonelle, italienske produkter, og alt fra lokalproduserte olivenoljer og viner, til skinker og oster venter på å bli oppdaget!
Nordmenn vil gjerne ha bobiler som har alt. Men bilene trenger slett ikke være kjempestore for å fungere som et hjem på veien. Laika Ecovip 600 er en helintegrert bobil under 6 meter. Og best av alt? Du kan kjøre den med vanlig førerkort.
Mobilt sommerhus
Nå kan du sikre det et ekslusivt medlemsskap som lar deg bo gratis på hele 520 Italienske vingårder. I mai har vi Italienske uker, og alle kunder som kjøper en ny Laika bobil får med et eksklusivt medlemsskap i Fattore Amico. Medlemskapet gir tilgang til gratis 24-timers parkering ved hele 520 vingårder spredt over hele Italia, fra Alpene i nord til Sicilia i sør. Hvor mange vingårder du besøker er opp til deg, og medlemskapet lar deg overnatte så mange netter du måtte ønske. 

  >> Se oversikt over 2017-modellene fra Laika

Italienske Laika leverer bobiler preget av innovative løsninger og rent, italiensk design. Bilene er laget for alle slags klima, er konstruert med de mest moderne teknikker og materialer av høy kvalitet. Ta kontakt dersom du har spørsmål om Laika, eller medlemsskapet i Fattore Amico!
Med et medlemsskap i Fattore Amico får du tildelt en egen bok med informasjon og guide til de 520 ulike vingårdene.
Boken for 2017 har blitt betydelig oppgradert og fornyet for årets sesong. Foto: Istock.
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler