Kontakt Namsen Auto Grong

Svein-Roger-Nordbakk.png
Svein Roger Nordbakk
Daglig leder 
Erik-Soerkilfla-.png
Erik Sørkilflå
Salgsleder 
Geir-Arne-Opdahl.png
Geir Arne Opdahl
Selger 
Jo-Morten-Grande.png
Jo Morten Grande
Selger 
Sigrid-Hongseth.png
Sigrid Hongseth
Selger og butikksjef 
Jonny-Kaldal.png
Jonny Kaldal
Takstmann 

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Dag-Erik-Ysland.jpg
Dag Erik Ysland
Salgsleder 
Bjarne-Knutsen.jpg
Bjarne Knutsen
Selger 
Christoffer-Brandvik.jpg
Christoffer Brandvik
Selger 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Hymermobil MLI:

Sikre deg bestselgeren med bakhjulstrekk NÅ

Hymer MLI med bakhjulstrekk og automatgir er en svært ettertraktet modell i Norge, takket være sine gode kjøreegenskaper og uslåelige fremkommelighet. Neste år leveres modellen kun med forhjulsdrift, og vil du sikre deg en av landets mest ettertraktede bobilmodeller må du derfor handle nå!

Hymermobil MLI er en klassisk, stilig og fleksibel integrert bobil. Modellen har Mercedes-Benz-chassis, som baseres på lettkonstruksjonskonseptet til den delintegrerte Hymer ML-T. Et av de mange høydepunktene med MLI er den omfattende standard sikkerhetspakken, samt automatisk girkasse 7G-TRONIC PLUS som kan fås som ekstrautstyr.
Ut av produksjon
Hymer bekrefter nå at 2018 er det siste året de leverer Hymer MLI med bakhjulsdrift. – MLI med bakhjulstrekk har vært svært etterspurt i Norge, både på grunn av dens gode kjøreegenskaper og fremkommeligheten. I kombinasjon med bransjens beste automatkasse er dette en svært ettertraktet bil.

– Neste år kommer modellen med forhjulsdrift, og muligens firehjulsdrift, men vil du sikre deg en MLI med bakhjulstrekk må du altså handle nå! Vi har fortsatt et par modeller på lager, men her er det førstemann til mølla, forteller salgssjef hos Namsen Auto, Erik Sørkilflå.
Hymermobil MLI byr på en lekker innredning, panorama takvindu og behagelig LED-belysning. 
Landets største forhandler
Namsen Auto er landets største forhandler av Hymer, Norges mest solgte bobilmerke. – Hymer er en stor favoritt blant våre kunder, og preges av høy kvalitet og komfort, forklarer Sørkilflå. Det som skiller Hymer fra andre merkener er at bobilene har en enorm isolasjonsevne med såkalt PUAL-skum i veggene, samt at en Hymer faktisk holder det som loves i forhold til kvalitet på produktene. På caravanmessen i Düsseldorf i 2017 lanserte Hymer et nytt PUAL-konstruksjonskonsept med aluminium, skum og 100% trefri konstruksjon. Dette gir høy stabilitet og de beste isolasjonsverdier i bobilen.
Hvordan vil du feriere?
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler