Kontakt Namsen Auto Grong

Svein-Roger-Nordbakk.png
Svein Roger Nordbakk
Daglig leder 
Erik-Soerkilfla-.png
Erik Sørkilflå
Salgsleder 
Geir-Arne-Opdahl.png
Geir Arne Opdahl
Selger 
Jo-Morten-Grande.png
Jo Morten Grande
Selger 
Sigrid-Hongseth.png
Sigrid Hongseth
Selger og butikksjef 
Jonny-Kaldal.png
Jonny Kaldal
Takstmann 

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Dag-Erik-Ysland.jpg
Dag Erik Ysland
Salgsleder 
Bjarne-Knutsen.jpg
Bjarne Knutsen
Selger 
Christoffer-Brandvik.jpg
Christoffer Brandvik
Selger 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Snart ferdig: Namsen Autos nye lokaler i Grong åpnes 1. mars.

Åpner 1. mars: Slik er

Namsen Autos nye superlokaler

På få år har bil- og caravanforhandleren Namsen Auto vokst til å bli en av landets største, og i 2017 omsatte bedriften for nærmere en halv milliard kroner. 1. mars åpner et splitter nytt anlegg i Grong, og uken etter flytter Trondheimsavdelingen inn i nye lokaler på Øysand.

For seks år siden ble den første bobilen solgt hos Namsen Auto. I dag er selskapet et av landets største innen personbil og caravan, med en omsetning på 482 millioner i 2017. Nå utvider selskapet ytterligere, med åpning av en gigantisk utstillingshall til 31 millioner i Grong. En uke senere, 8. mars, åpnes dørene til Namsen Autos nye avdeling på Øysand, like utenfor Trondheim. 

Eventyrlig vekst
 – Vi har opplevd en eventyrlig vekst så langt, og gleder oss til fortsettelsen, sier daglig leder Svein Roger Nordbakk. Det nye bygget i Grong er på nærmere 2.700 kvadratmeter og inneholder en romslig salgshall. Namsen Auto flytter dermed store deler av sin utstilling inn i varmen. Bygget inneholder vaskehaller, poleringshall, egne linjer for taksering, lager og ny hall for dekkomlegging. I tillegg rommer bygget et eksklusivt fotorom, med det som trolig er bransjens største dreieskive for bobil og personbil. Offisiell åpning av bygget skjer 1. mars. 
Svein Roger Nordbakk etablerte Namsen Auto i 2007, og selskapet er nå en av landets største innen personbil, bobil og campingvogn. 1. mars åpner forhandleren en ny utstillingshall på nær 2.700 kvardratmeter i Grong.
Fra null til 482 milllioner
Svein Roger Nordbakk startet på bar bakke i bilbransjen i 1997 - uten erfaring - men med stort pågangsmot. Etter noen tøffe år med mye motgang, etablerte Nordbakk Namsen Auto i november 2007. Siden den gang har pilene kun pekt en vei. 2017 endte med en omsetning på nesten en halv milliard kroner. Selskapet har nå to avdelinger, en i Grong og en i Trondheim, innvier nye lokaler 8. mars. Konsernet har også overtatt Høstland Caravansenter i Overhalla, som etter hvert flytter til nylokalene i Grong. 
 
Namsen Autos portefølje består i dag av både personbiler, bobiler og campingvogner. Selskapet har til enhver tid over 150 enheter på lager i Trondheim og Grong, og er forhandler av bobil- og vognmerkene Adria, Carado, Eriba, Hymer, Kabe, Laika, LMC, Niesmann og Sun Living. I tillegg tilbyr de campingutstyr og tilbehør fra Max Fritid.
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler