Kontakt Namsen Auto Grong

Svein-Roger-Nordbakk.png
Svein Roger Nordbakk
Daglig leder 
Erik-Soerkilfla-.png
Erik Sørkilflå
Salgsleder 
Geir-Arne-Opdahl.png
Geir Arne Opdahl
Selger 
Jo-Morten-Grande.png
Jo Morten Grande
Selger 
Sigrid-Hongseth.png
Sigrid Hongseth
Selger og butikksjef 
Jonny-Kaldal.png
Jonny Kaldal
Takstmann 

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Dag-Erik-Ysland.jpg
Dag Erik Ysland
Salgsleder 
Bjarne-Knutsen.jpg
Bjarne Knutsen
Selger 
Christoffer-Brandvik.jpg
Christoffer Brandvik
Selger 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Besøk Namsen Auto i Grong om du vil bytte dekk. Foto: iStock

Nye dekk, omlegging, avbalansering eller lagring?

Namsen Auto dekker alt

Våren er her - trenger du nye dekk, omlegging, avbalansering eller trygg oppbevaring, kan du ta turen til Namsen Auto i Grong nå.

Våren er godt i gang, det begynner å bli grønt. Namsen Auto tilbyr nye dekk, legger om, avbalanserer og sjekker at alt er i orden. I tillegg kan du la dekkene dine bo på hotell. Dersom du ønsker gode dekk til god pris, finnes det ulike merker og ulike prisklasser til både bobil og personbil. Namsen Auto samarbeider med Starco Norge, NDI (Nordisk dekk import) og Norgesdekk for å skaffe deg de beste dekkene til beste pris.

Ring 913 89 999 for spørsmål og bestilling av time.

Namsen Auto har et bredt utvalg og tilbyr premium kvalitetsdekk som Michelin og Continental, i tillegg til rimeligere merker som blant annet Nankang, Toyo, Nexen. Du får både sommerdekk og pigg/piggfrie dekk i de aller fleste dimensjoner. 

RIKTIG LAGRING: Med dekkhotell er du sikker på at dekkene dine blir oppbevart trygt og riktig. Det er viktig å ta godt vare på dekkene for at de skal beholde egenskapene. Foto: iStock

Dekkhotell i Grong

Hos Namsen Auto i Grong kan du også la dekkene dine bo på hotell - Namsen Autos dekkhotell. Riktig lagring er viktig for at dekkene skal beholde sine gode egenskaper. Både dekk og felger vaskes og kontrolleres før de lagres trygt, i riktig temperatur. Før hver sesong utføres kontroller, hvor blant annet lufttrykk og mønsterdybde sjekkes, og eventuelle skader fikses. Da er du trygg på at du får et trygt utgangspunkt og at alt er i orden før bilen din får trille nyskodd ut på veien.

Pris for lagring av 4 dekk til personbil per sesong, kr 850 inkl mva.
Pris for lagring av 4 dekk til større kjøretøy (bobil, varebil) per sesong, kr 1.350 inkl mva.

FULL KONTROLL: Før hver sesong utføres kontroller, der blant annet lufttrykk og mønsterdybde sjekkes. Da er du trygg på at du får et trygt utgangspunkt og at alt er i orden før bilen din kan trille nyskodd ut på veien. Foto: iStock

Trygg forhandler

Namsen Auto AS er et anerkjent og solid selskap lokalisert i Grong og på Øysand, som på få år har vokst til å bli en av Trøndelags største forhandlere av biler, bobiler og campingvogner. I 2017 omsatte selskapet for nesten en halv milliard kroner, mye takket være gode medarbeidere med bred erfaring, fokus på service og gode, langvarige kundeforhold.

 

Ønsker du å bestille nye dekk, omlegging, avbalansering eller dekkhotell? Ring 913 89 999

Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler