Kontakt Namsen Auto Grong

Svein-Roger-Nordbakk.png
Svein Roger Nordbakk
Daglig leder 
Erik-Soerkilfla-.png
Erik Sørkilflå
Salgsleder 
Geir-Arne-Opdahl.png
Geir Arne Opdahl
Selger 
Jo-Morten-Grande.png
Jo Morten Grande
Selger 
Sigrid-Hongseth.png
Sigrid Hongseth
Selger og butikksjef 
Jonny-Kaldal.png
Jonny Kaldal
Takstmann 

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Dag-Erik-Ysland.jpg
Dag Erik Ysland
Salgsleder 
Bjarne-Knutsen.jpg
Bjarne Knutsen
Selger 
Christoffer-Brandvik.jpg
Christoffer Brandvik
Selger 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Fra venstre: Pål Amundsen, Andrea Kibler, Karsten Berg, Bernhard Kibler, Tor Grüner, Svein Roger Nordbakk.

Omsatte for 411 millioner i 2016:

Landets største forhandler - av landets største merke

Bil- og caravanforhandleren Namsen Auto i Grong har oppnådd enorm suksess. I 2016 omsatte de for hele 411 millioner kroner, og nå har de markert seg som landets største forhandler av Hymer, Norges mest solgte bobilmerke. I tillegg er de landets største forhandler av lavprismerket Carado.

–  Vi synes det er utrolig hyggelig å bli lagt merke til, og gjort stas på. De senere årene har vi satset stort på bobil og vi har gjort vårt ytterste for at våre kunder skal være fornøyde. Denne prisen deler vi med våre kunder og ansatte, forteller Svein Roger Nordbakk, daglig leder i Namsen Auto. Prisen som årets Carado-forhandler og årets Hymer-forhandler ble utdelt under forhandlerkongressen for Kroken Caravan Imports forhandlere i Sölden, Østerrike.  
 
 >> Norgesfavoritten med ny modell - Les om Hymer B-klasse Dynamicline

 >> Jubileumsmodell til fornuft pris - Les om Carado Perfect 10

– Carado og Hymer tilbyr bobiler av god kvalitet, noe kundene selvfølgelig er opptatt av. Dessuten holder bilene seg godt i pris, noe som også betyr mye for kundene ved et eventuelt bytte av bil senere, forklarer Nordbakk. 
I 2015 ble Hymer Norges mest solgte bobilmerke for første gang. Nå har det tyske merket lagt bak seg nok et toppår. I 2016 var Hymer atter en gang den soleklare norgesfavoritten.
Det lille ekstra
– Vi har et stort fokus på kundenes gjenkjøp, det vil si at vi er opptatt av at kundene skal komme tilbake til oss i senere tid. Videre er det naturlig for oss å bygge opp et godt ettermarked, noe som kanskje er en mangelvare i bransjen, påpeker han. Nordbakk forteller at kundene setter stor pris på deres fokus på å være en totalleverandør. 

– Vi ønsker å skape et livslangt forhold med kundene våre. Det handler om å yte det lille ekstra, og å være tilgjengelig når kunden ønsker det. Samt å tilby noe utover det de øvrige forhandlerne kan. Vi tenker spesielt på den årlige begivenheten Camp Namsen
Du trenger ikke nødvendigvis betale dyrt for en velutstyrt bobil. Carado er lavprismerket fra tyske Hymer, som tilbyr prisgunstige bobiler i flere størrelser.
”Den dagen du slutter å bli bedre, den dagen slutter du å være god”
2016 var et fantastisk år for Namsen Auto. Takket være fornøyde kunder og dyktige ansatte omsatte bedriften for hele 411 millioner kroner, og de satser hardt i tiden fremover. 
 
– Å hvile på laurbærene er nok ikke vår greie. Vi er godt i gang med flere spennende prosjekter, som i tur og orden vil bli lansert i løpet av året. Det som står nærmest for tur er en ny utstillingshall med klargjøringsareale for bobil på hele 2600 kvadratmeter. Jeg får si det som den engelske lederen og politikeren Oliver Cromwell en gang sa: ”Den dagen du slutter å bli bedre, den dagen slutter du å være god.”
Camp Namsen arrangeres 1. til 5. juni 2017. I 2016 kom hele 150 bobiler fra hele landet til festivalen for allsang og bobilglede, og Namsen Auto håper på at 200-250 bobiler tar turen til Grong under årets festival og bobiltreff. 

Camp Namsen
Nye Vikingarna spiller sin første comeback-konsert i Norge under den storslagne dansebandfestivalen Camp Namsen i Grong. Kjente navn som Ole Ivars, Becca, Jupingan og Bjørnar's står også på festivalplakaten. 

 >> Bestill billetter til Nye Vikingarna-konserten i Grong

 >> Bestill billetter til Ole Ivars-konserten i Grong

 >> Meld på bobil eller campingvogn til Camp Namsen

Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler