Kontakt Namsen Auto Grong

Svein-Roger-Nordbakk.png
Svein Roger Nordbakk
Daglig leder 
Erik-Soerkilfla-.png
Erik Sørkilflå
Salgsleder 
Geir-Arne-Opdahl.png
Geir Arne Opdahl
Selger 
Jo-Morten-Grande.png
Jo Morten Grande
Selger 
Sigrid-Hongseth.png
Sigrid Hongseth
Selger og butikksjef 
Jonny-Kaldal.png
Jonny Kaldal
Takstmann 

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Dag-Erik-Ysland.jpg
Dag Erik Ysland
Salgsleder 
Bjarne-Knutsen.jpg
Bjarne Knutsen
Selger 
Christoffer-Brandvik.jpg
Christoffer Brandvik
Selger 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Helårsbobilen Bürstner Nordic:

Julegaven til hele familien

Spørsmålet kommer hvert eneste år; hva gir man til familien som har alt? Hva med en julegave som vil gi flotte opplevelser hele året - både vinter, vår, sommer og høst? En bobil er en gave hele familien vil ha glede av i mange år og hvor nye ferieminner blir skapt sammen med de man er mest glad i.

Bürstner Nordic Edition er familiebobilen fremfor noen, og er utviklet for helårsbruk i nordisk klima. Med egenskaper som vinterisolering, gulvvarme og ekstra god luftsirkulering, er dette bobilen for familien som vil på tur året rundt. Bürstner Nordic Edition får ikke plass under juletreet, men er kanskje den perfekte julegaven til familien likevel?

Kraftig salgsøkning i 2016
Det siste året har vært et svært godt år for Bürstner i Norge, med en solid salgsøkning både for bobil og campingvogn. Fra januar til november har det blitt solgt 213 nye Bürstner bobiler, en økning på hele 68 % sammenlignet med året før. Denne kraftige salgsøkningen gjenspeiler seg også i Bürstners markedsandel, som har økt fra 4,7 % i 2015 til 7,3 % hittil i 2016. En stor del av denne salgsøkningen kan tilskrives Bürstner Nordic Edition.

SE VIDEO: Dette er Bürstner Nordic Edition

Med Bürstner Nordic bobil har du alt du trenger på ett sted. Uansett om du ønsker aktive opplevelser, eller bare vil slappe av og nyte synet av flott natur.
Skreddersydd for Norge og Norden
Bürstner Nordic Edition er skapt i et tett og nært samarbeide mellom Bürstner og norske forhandlere, med norske kunders behov i fokus. Dette samarbeidet har resultert i en bobil bygd for å kunne klare en norsk vinter og gi den beste brukeropplevelsen.

-Nordic er laget for det nordiske klimaet, spesielt med tanke på utrustningen som stor varmer, gulvvarme, vinterisolert matte utvendig og oppvarmbar spillvannstank. Bobilen har god luftsirkulasjon som gjør at inneklimaet er veldig bra når den brukes om vinteren, forklarer Svein Erik Gråberg, merkeansvarlig for Bürstner i Norge.
Et praktisk kjøkken med stor arbeidsflate, 145 l kjøleskap og romslige overskap gjør at du kan tilberede de fineste måltider når du måtte ønske.
Laget for fire årstider
– Det er den første som har kommet med led-lys som standard i vår markise, Thule 5002. Den leveres med Bora Air fortelt inkludert. Det er tre forskjellige utgaver av Nordic Edition slik at våre kunder skal kunne finne sin variant. Den leveres med to enkle senger, med sidestilt dobbeltseng eller med midtstilt dobbeltseng. Bobilen er registrert for 3500 kg, det vil si at du kan kjøre den på vanlig klasse B førerkort.

Gråberg nevner også at bobilen er spekket med utstyr som CDspiller, DAB-radio +, TV, ryggekamera og som nevnt både markise og fortelt.
Nordic Edition er spesielt utviklet for det nordiske klimaet, og er skapt for helårsbruk.
Fullspekket med ekstrautstyr
Med tre ulike modeller (Nexxo, Nexxo Time og Ixeo Time), alle fullspekket med utstyr og med skreddersydde løsninger, skal alle kunne finne sin variant av Bürstner Nordic Edition. Et praktisk og romslig kjøkken gjør klart for smakfulle opplevelser, og kvalitetssenger legger til rette for en god natts søvn. Alle modellene i Nordic-serien er skreddersydd til kundens behov i de ulike klassene og overbeviser med design-ekstrautstyr som lettmetallfelger og svartlakkert grill.

– Vi har forsøkt å tenke på alt slik at våre kunder kan reise rett på tur etter at de har kjøpt bilen, sier Svein Erik Gråberg.
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler