Kontakt Namsen Auto Grong

Svein-Roger-Nordbakk.png
Svein Roger Nordbakk
Daglig leder 
Erik-Soerkilfla-.png
Erik Sørkilflå
Salgsleder 
Geir-Arne-Opdahl.png
Geir Arne Opdahl
Selger 
Jo-Morten-Grande.png
Jo Morten Grande
Selger 
Sigrid-Hongseth.png
Sigrid Hongseth
Selger og butikksjef 
Jonny-Kaldal.png
Jonny Kaldal
Takstmann 

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Dag-Erik-Ysland.jpg
Dag Erik Ysland
Salgsleder 
Bjarne-Knutsen.jpg
Bjarne Knutsen
Selger 
Christoffer-Brandvik.jpg
Christoffer Brandvik
Selger 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Her sjokkerer Nye Vikingarna 800 danseglade i Grong

Nye Vikingarna sjokkerte hele 800 danseband-entusiaster med beatboxing under Camp Namsen i Grong.

Vikingarna er ett av Nordens mest anerkjente danseband. Under dansebandfestivalen og bobiltreffet Camp Namsen spilte de sin første konsert i Norge etter comebacket. Stemningen var på topp og publikum svingte seg i takt med musikken. Men, i tillegg til kjente rytmer hadde Nye Vikingarna en uventet overraskelse på lur...

SE VIDEO:

Suksess
– Jeg bryter jo dansebandtrenden veldig, veldig hardt, forteller Mattias Yilbar Norgren, trommeslager i Nye Vikingarna. – Det har seg slik at jeg er beatboxer og når bandet skulle presentere meg, ville de plutselig at jeg skulle komme frem på scenen for å kjøre litt beatboxing, forteller trommeslageren med et smil. – Jeg var litt skeptisk, men publikum likte det veldig godt! Og hvorfor ikke? Noen må jo være den første, ler Norgren. 
12 år etter at det svenske dansebandet Vikingarna ble oppløst gjør de nå comeback med ny vokalist, Kenneth Wahlberg (t.v).
Fra partytriks til levebrød
– Jeg begynte med beatboxing når jeg gikk i 8.klasse. Vi hadde en vikar i musikktimen som viste oss beatboxing, og jeg ble helt frelst! Jeg synes det var utrolig kult. Jeg sa til meg selv at jeg skulle lære meg et par beatboxingtriks for å imponere damene, ler han.  
 
– Etter det øvde jeg utallige timer hjemme og i dusjen, og det irriterte nok pappa litt. Men, ett år senere gjorde jeg min første opptreden. Det var stort, og den konserten kommer jeg aldri til å glemme. Siden den gang har partytrikset blitt en jobb, forteller Norgren.
Mattias Yilbar Norgren vikarierer for pappa Johan Norgren, som trommeslager for Nye Vikingarna.
Som far så sønn 
– Det er min far som egentlig som er trommis i Nye Vikingarna, men denne sommeren hadde han ikke tilstrekkelig med tid til å rekke alle konsertene. Når produksjonsselskapet skulle lete etter en vikar var det plutselig noen som fikk en idé om at jeg kunne spille, og da ble det sånn. Jeg takket ja og nå spiller jeg trommer for Nye Vikingarna. Det er kjempegøy, sier beatboxeren. 
 
Hjemme i Sverige er han trommeslager for en rekke andre grupper, i tillegg til å drive med beatboxing. – Min far spiller fortsatt i bandet, men det er jeg som stepper inn når han ikke har anledning til å stille opp. Man kan nok si at jeg er den kule vikaren, ler han.  
 
Når Norgren får spørsmål om beatboxingen har ført til noen hell med damene ler han godt.
- Jeg har en fantastisk samboer hjemme i Sverige, og en katt på syv kilo, Sture. Det var det beatboxingen som fikk til, helt klart. Vi har det utrolig koselig sammen alle tre, ler han.
Camp Namsen 2017 var en stor suksess, med over 270 bobiler og 1300 mennesker ved festivalområdet.
Camp Namsen
Dansebandfestivalen og bobiltreffet Camp Namsen arrangeres av bil- og caravanforhandleren Namsen Auto. I år markerte forhandleren sitt eget tiårsjubileum, og folk fra hele landet fant vegen til bobilcampen for å være med på feiringen. Da siste sjåfør hadde parkert var godt over 270 bobiler på plass ved treffområdet i Grong. 

Namsen Auto solgte hele 31 bobiler og fire personbiler under arrangementet. I tillegg trakk dansebandfestivalen, med Nye Vikingarna i spissen, opp mot 1300 mennesker til det livlige festivalområdet på Bergsmo.
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler