Kontakt Namsen Auto Grong

Svein-Roger-Nordbakk.png
Svein Roger Nordbakk
Daglig leder 
Erik-Soerkilfla-.png
Erik Sørkilflå
Salgsleder 
Geir-Arne-Opdahl.png
Geir Arne Opdahl
Selger 
Jo-Morten-Grande.png
Jo Morten Grande
Selger 
Sigrid-Hongseth.png
Sigrid Hongseth
Selger og butikksjef 
Jonny-Kaldal.png
Jonny Kaldal
Takstmann 

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Dag-Erik-Ysland.jpg
Dag Erik Ysland
Salgsleder 
Bjarne-Knutsen.jpg
Bjarne Knutsen
Selger 
Christoffer-Brandvik.jpg
Christoffer Brandvik
Selger 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Millionfestival:

Camp Namsen skapte folkefest i Grong

Med rundt 1.300 besøkende og godt over 260 tilreisende bobiler ble årets Camp Namsen en enorm suksess. Stemningen var på topp, og arrangør Namsen Auto solgte bobiler for flere millioner i løpet av helgen.

1. - 5.  juni ble dansebandfestivalen og bobiltreffet Camp Namsen arrangert i Grong i Nord-Trøndelag. Med to av Nordens mest populære danseband på festivalplakaten lå forholdene til rette for at det skulle bli en vellykket helg på Bergsmo. Arrangør Namsen Auto svarte til forventningene med en real folkefest. 

Se stemningsvideo fra årets Camp Namsen:

Stjernespekket program
Camp Namsen har markert seg som en viktig tradisjon i Nord-Trøndelag, og arrangeres av bil- og caravanforhandleren Namsen Auto. I år markerte forhandleren sitt eget tiårsjubileum med en storslagen feiring. Med dansebandene Nye Vikingarna, Ole Ivars, Becca, Jupingan og Bjørnar’s på scenen ble det liv på festivalområdet i Grong. 
Camp Namsen er trøndelags største dansebandfestival og bobiltreff, og trekker besøkende fra hele landet. 
Nasjonalt publikum
Folk fra hele landet fant veien til festivalen. Fra Lakselv i nord til Haugesund i sør. Godt over 260 bobiler besøkte treffet, og opp mot 1.300 mennesker tok turen til festivalområdet i løpet av helgen. 

 > Se Nye Vikingarna beatboxe under Camp Namsen
 
På festivalområdet ble det danset, spist og pratet om hverandre, og publikum svingte seg til kjente rytmer. – Vi ønsker å gi noe tilbake til kundene våre med Camp Namsen og vise at vi er glad i dem, forteller Svein Roger Nordbakk, daglig leder i Namsen Auto.
Årets Camp Namsen var større enn noen gang, med godt over 260 bobiler på treffområdet i Grong.
Millionomsetning
I løpet av helgen kjørte forhandleren en rekke ulike timetilbud og kampanjer på utvalgte varer. Flere gjenstander og biler ble også auksjonert bort på søndag. Svein Roger Nordbakk hadde et ambisiøst mål om å selge 20 bobiler i løpet av helgen. På mandag kunne han bekrefte at de hadde knust sitt eget mål. Forhandleren solgte totalt 31 bobiler og fire personbiler i løpet av festivalen. Av bobilene som ble solgt var det en god del dyrere enheter til godt over en million kroner.
Svein Roger Nordbakk er godt fornøyd med årets festival, og røper at Namsen Auto har spennende planer for tiden fremover.
Ambisiøs
Nordbakk forteller at Namsen Auto allerede er i gang med planleggingen av neste års arrangement. I tillegg er forhandleren også i gang med byggingen av en storslagen salgs- og utstillingshall for bobiler i Grong. Det nye lokale på hele 2.683 kvadratmeter skal være ferdig til jul, og innen sesongstart 2018 skal det være drift i lokalet. 
 
Namsen Auto takker for oppmøtet, og ser frem til Camp Namsen i 2018!
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler