Kjøp ny bobil i april med alt inkludert - LES MER

Kontakt Kroken Caravan Import AS

Kontakt Namsen Auto Trondheim

ketlyn-ernits--1-.jpg
Ketlyn Ernits
Butikk/kundemottaker 
DSC09315.JPG
Fredric Røvik
Kundemottaker 
DSC09309.JPG
Bjarne Knutsen
Salg 
DSC09305.JPG
Oskar Mikkelsen
Salgsleder 
Christoffer Brandvik
Selger 
Dag Erik Ysland
Takstmann 

Carado feirer 10 år med jubileumsutgave:

Bobil på budsjett

Du trenger ikke nødvendigvis betale dyrt for en velutstyrt bobil. Carado er lavprismerket fra tyske Hymer, som tilbyr prisgunstige bobiler i flere størrelser. Nå feirer Carado sin egen bursdag med lansering av en velutstyrt jubileumsmodell.

”Perfect 10”
Det tyske bobilmerket feirer 10 år i Norge, og i den anledning har de lansert en helt spesiell jubileumsmodell. Dersom du er opptatt av design og kvalitet til lav pris, vil du elske den nye jubileumsutgaven. Utgaven er tilgjengelig i tre ulike modeller og Carado har utviklet et helt eget utvendig design for ”Perfect 10” modellene. Innredningen i bilen har en kombinasjon av stoff og ekte skinn, og overskapene har fått et nytt, elegant design. 
Jubileumsutgaven er tilgjengelig for modellene T 135, T 447 og T 449.
Koselig sittegruppe
Carado-porteføljen omfatter 9 ulike Low Profile oppsett der førersetet lett kan dreies rundt for å bli en del av den koselige sittegruppen. Videre finnes det også tre modeller som tilbyr et ekstra soverom over førerhuset.

Du kan flytte bordet i den L-formede sittegruppen i hvilken som helst retning, og du kan til og med rotere det 180 grader. Benken ved siden av døren kan enkelt transformeres til et femte sete, med integrert setebelte. (T 447 og T 449).

De ergonomiske setene i førerhuset har høykvalitets møbelstoff og justeres individuelt til din høyde og vinkel. 
Langtidsvarende og motstandsdyktig mot alt slags vær - den sterke bakenden og taket på Carado modellene er laget av forsterket glassfiber-plast. 

Feirer med spesialutstyr
Perfect 10 utgaven inneholder sidevegger i fargen champagne metallic, eget listverk, markise og rails med plass til 4 sykler. Jubileumsmodellen gir med andre ord mye utstyr for pengene.

Med avkjølt hanskerom er forfriskninger bare en armlengde unna, til og med når du er ute på vegen. Nyskapende LED-teknologi reduserer strømbruken og øker levetiden på batteriet ditt med flere timer. 

Du kan også velge et ekstra stort kjøleskap til kjøkkenet ditt. Carado tilbyr kjøleskap med 167 l kapasitet, med separat fryser på 23 l.

Bobiler fra Carado blir produsert ved et av Europas mest moderne produktsenter.
Mye lagringsplass
Alle dører og luker i bobilen er beskyttet mot regn og vann med egne vannlåser. Dette betyr at det ikke kommer fuktighet mellom dørene og rammeverket.

Bobilene har også et eget rom for gassflasker, valgfri takluke, frostsikring og romslige overskap med ekstra lagrinsplass. Enkelte modeller har også stort lagerrom i bakenden av bilen, oppbevaringsrom til sko, romslig garderobe og nedfellbar seng. 
Carado har utviklet et helt eget utvendig design for ”Perfect 10” modellene.

Tysk kvalitet
Alle Carado bobiler blir produsert i den lille landsbygden Saxony i Tyskland. Carado tilhører Erwin Hymer Group - som tilbyr europeisk dekkende service, topp kvalitet og en uslåelig verdi for pengene. 

Bilene blir produsert ved et av Europas mest moderne produktsenter og bobilene gjennomgår strenge kvalitetskontroller, både innvendig og utvendig. Opp til 30 fullt utstyrte bobiler forlater produksjonslokalene hver eneste dag.

>> Se oversikt over Carado 2018-modeller.

Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler