Kontakt Namsen Auto Grong

Svein-Roger-Nordbakk.png
Svein Roger Nordbakk
Daglig leder 
Erik-Soerkilfla-.png
Erik Sørkilflå
Salgsleder 
Geir-Arne-Opdahl.png
Geir Arne Opdahl
Selger 
Jo-Morten-Grande.png
Jo Morten Grande
Selger 
Sigrid-Hongseth.png
Sigrid Hongseth
Selger og butikksjef 
Jonny-Kaldal.png
Jonny Kaldal
Takstmann 

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Dag-Erik-Ysland.jpg
Dag Erik Ysland
Salgsleder 
Bjarne-Knutsen.jpg
Bjarne Knutsen
Selger 
Christoffer-Brandvik.jpg
Christoffer Brandvik
Selger 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Trøndelags største dansebandfestival:

Becca til bobilmekka

1. - 5. juni arrangeres Trøndelags største dansebandfestival og bobiltreff i Grong. Countrypopdronning Becca lover et realt show og håper på publikumsrekord ved Camp Namsen i 2017.

– Vi gleder oss utrolig mye til å besøke Grong for første gang under Camp Namsen 3.juni. Vi har hørt at oppmøtet under fjorårets arrangement var kjempebra. Jeg håper virkelig at så mange som mulig vil ta turen i år også, og at vi klarer å sette en ny publikumsrekord ved Camp Namsen i 2017, forteller Countrypopdronning Becca.

Becca er et av de største navnene innen norsk country og står bak album som ”Såmmår i bøgda” og ”Frøken Lakenskrekk”. Under Camp Namsen står hun på scenen sammen med headliner Nye Vikingarna, Ole Ivars og Bjørnar's. 

 > Bestill billetter til Becca og Nye Vikingarna her

 > Bestill billetter til Ole Ivars og Bjørnar´s her

– Vi lover å gi full gass og alt vi kan sånn at publikum får kjørt seg i mange timer, ler hun. Nå er jo trønderne kjent for å holde ut hele kvelden og for å skape god stemning foran scenen, så jeg gleder meg virkelig til denne konserten, forteller hun. 

Se video av Countrypopdronning Becca:

Dra på festival med bobil eller campingvogn
Konsertene under Camp Namsen er åpne for alle, men har du bobil eller campingvogn kan du stå på området og få med deg alt som skjer i løpet av festivalen. Prisen er kun kr 750 per person inkludert bobilplass, mat fredagskveld med enkel dessert/kaffe, 2 drikkebonger på valgfri drikke i baren og inngang til konsertene begge dager.

 > Meld på bobil eller campingvogn til Camp Namsen

– Jeg ser mye av Norges land i løpet av året gjennom turnéen min. Det samme gjelder mannen min, Børge Rømma, som også er countryartist. Man skal ikke se bort i fra at det kan bli en bobil på oss etter hvert, siden vi er så mye på farten rundt om i landet. Med en bobil kan vi campe hvor som helst, og det ville vært en ypperlig og praktisk løsning for oss, forteller Becca og oppfordrer alle caravanelskere til å melde seg på bobiltreffet! 
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler