Se 5 eventyrlige i januar

Kontakt Namsen Auto Grong

Svein-Roger-Nordbakk.png
Svein Roger Nordbakk
Daglig leder 
Erik-Soerkilfla-.png
Erik Sørkilflå
Salgsleder 
Geir-Arne-Opdahl.png
Geir Arne Opdahl
Selger 
Jo-Morten-Grande.png
Jo Morten Grande
Selger 
Sigrid-Hongseth.png
Sigrid Hongseth
Selger og butikksjef 
Jonny-Kaldal.png
Jonny Kaldal
Takstmann 

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Katlyn-Ernitz.jpg
Ketlyn Ernits
Administrasjon/ Butikksjef  
Fredric-Roevik.jpg
Fredric Røvik
Delelager 
Ole-Morten-Lien.jpg
Ole Morten Lien
Delelager ansvarlig 
Bjarne-Knutsen_03.jpg
Bjarne Knutsen
Salg 
Dag-Erik-Ysland_.jpg
Dag Erik Ysland
Salgsleder 
Christoffer-Brandvik.jpg
Christoffer Brandvik
Selger 
Kim Berge
Serviceleder 

5 eventyrlige i januar

Det var en gang en familiemann som ville glede kona og barna. Han ville ta med familien på en skikkelig lang og god ferie med eventyrlige opplevelser, og gikk en tur for å se hva han kunne finne.

Ute var det vinter og kaldt, men langt om lenge kom han til et stort og flott hus med lys i alle rom. Han gikk inn, og der møtte han en søt og trivelig dame med et varmt smil. 

– God dag frue, jeg har jobbet, spinket og spart i årevis, nå vil jeg ta med familien på en flott ferie. Har du et godt forslag? spurte familiemannen. 

– Ja det skal jeg mene, sa fruen. Kjøper du en av våre 28 brukte campingvogner i januar, skal du få 11.111 kroner i avslag. Det skal du få, selv med innbytte. Da kan du ta med familien på de flotteste opplevelsene som finnes. Dere vil møte andre mennesker, barna får nye venner og alle kommer til å ha det riktig så trivelig. 
– Det er bra, men jeg kommer ikke langt med bare en campingvogn, sa familiemannen. – Sant nok, men da kan du snakke med han karen i stilig blå skjorte inne i hallen der, sa den søte fruen. – Da blir det nok råd skal du se. 
 
– God dag mann i stilig blå skjorte, jeg skal på ferie og tenker å kjøpe en campingvogn. Kanskje du vet hvordan jeg får med meg vogna? spurte familiemannen. 

– Ja det skal jeg mene, sa mannen i stilig blå skjorte. I hele januar får du 22.222 kroner i rabatt på alle personbiler som koster mer enn 100.000 kroner. Prisavslaget skal du få selv om du bytter inn din gamle bil. 

– Ohoi, det var saker. Men de brukte vognene er kanskje litt små ser jeg, og kona har sagt det er viktig med god plass. Har du noen som er større og bedre? lurte familiemannen.

– Ja da må du inn og snakke med blondt hår og colgate-smil, han har helt sikkert noe som passer, sa mannen i blå skjorte.

– God dag du Mann med blondt hår, jeg skal på ferie og trenger noe stort og flott som kona og barna vil elske. Har du noe som passer? ville familiemannen vite.
– Jaggu har jeg, sa den blonde og viste frem en perlerad med kritthvite tenner. Kjøper du en av våre fabrikknye 2018-modeller campingvogner i januar, får du 33.333 kroner i rabatt. Og prisavslaget skal du få selv om du bytter inn din gamle vogn. Men når du først er i gang og ser på feriemuligheter, bør du ta deg en prat med han snurrebarten som sitter på kontoret bak hjørnet der.
 
Som sagt så gjort. Familiemannen banket forsiktig på døren og spurte, – God dag snurrebart, er det slik at du også har et fenomenalt ferieforslag på lur?

– Javisst har jeg det, sa snurrebarten. Kjøper du en av våre 71 brukte bobiler som koster over 300.000 kroner i januar, skal du få 44.444 kroner i avslag. En bobil er flotte greier, omtrent som hjemmet ditt, bare med hjul og motor. I den har du både do, dusj, senger, kjøkken, komfyr, kjøleskap, stue og alt du trenger for å leve livet når du er ute på tur. Rabatten skal du naturligvis få selv om du bytter inn din gamle bobil. 

Men vil du ha et tilbud som er enda bedre enn dette, må du se om du finner sjefen sjøl, den legendariske CampingKongen. Han springer rundt her et sted i rød dress, og en ting er sikkert, når det kommer til godhandler er han best av alle i kongeriket. 

Jaja tenkte familiemannen, han var nysgjerrig på hva slags forslag som kunne toppe det han allerede hadde sett og fått.

Langt om lenge fant han den sagnomsuste CampingKongen, han hadde nettopp vært på elgjakt og satt og pusset geværet.
– Jau, no ska du hør, sa CampingKongen. Kjøper du en fabrikkny 2018-modell bobil i januar, skal du få 55.555 kroner i avslag. Da kan du for eksempel få en splitter ny Hymer, merket som har vært kongerikets mest populære og mest solgte bobilmerke i årevis. Eller så kan du velge mellom de mange andre eventyrlig flotte merkene vi har. Du får med gode garantier og kan trygt reise på tur, helt uten bekymringer. 

Familiemannen var ikke snau, han slo til på alle tilbudene og fikk 166.665 kroner i avslag. Deretter hentet han familien og dro i vei for å oppleve nye eventyr. 


Snipp snapp snute, 
besøk Namsen Auto i januar, 
så er eventyret i gang.
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler